Külföldön élők, első pár albérletetek milyen volt?
Figyelt kérdés
Szobát vagy teljes lakást vettetek ki? Országot is írjatok, illetve jöhetnek a tapasztalatok :)2020. jan. 14. 15:23
1/5 anonim válasza:
2 szobás tetőtéri lakás - Németország
2/5 anonim válasza:
Szintén 2 szobás lakás Németországban. Előtte viszont 6 hétig Opel hotel. (É.:Autóban laktunk.)
3/5 anonim válasza:
3 szobás családi ház, három embernek.
Anglia.
De munkaszerződéssel jöttem, a házat a leendő munkahely intézte.
Mikor a két másik lakótárs elköltözött akkor egy szoba egy hatalmas házban, volt vagy 6 szoba. De hetente cserélődtek a lakók, zárni meg nem lehetett a szoba ajtaját, nem szerettem. Aztán tesómékkal ház, háromszor (Az egyikből muszáj volt, eladták a házat), azóta saját lakás.
4/5 anonim válasza:
Londonban szobát vettem ki egy tipikus tomegszallason ahol főként kelet európaiak voltak. Rengeteg probléma jött, hiszen túl közel éltünk egymás életébe, de osszessegeben tűrhető volt főként kezdésnek elment.
5/5 anonim válasza:
Az első két hónapban hostelben laktam, utána meg egy 24m2-es kis lakásba költöztem, ahol már hat éve élek. Ausztriában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!