Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Külföldön élők, első pár...

Külföldön élők, első pár albérletetek milyen volt?

Figyelt kérdés
Szobát vagy teljes lakást vettetek ki? Országot is írjatok, illetve jöhetnek a tapasztalatok :)

2020. jan. 14. 15:23
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
2 szobás tetőtéri lakás - Németország
2020. jan. 14. 15:25
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szintén 2 szobás lakás Németországban. Előtte viszont 6 hétig Opel hotel. (É.:Autóban laktunk.)
2020. jan. 15. 17:02
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

3 szobás családi ház, három embernek.

Anglia.

De munkaszerződéssel jöttem, a házat a leendő munkahely intézte.

Mikor a két másik lakótárs elköltözött akkor egy szoba egy hatalmas házban, volt vagy 6 szoba. De hetente cserélődtek a lakók, zárni meg nem lehetett a szoba ajtaját, nem szerettem. Aztán tesómékkal ház, háromszor (Az egyikből muszáj volt, eladták a házat), azóta saját lakás.

2020. jan. 16. 00:24
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Londonban szobát vettem ki egy tipikus tomegszallason ahol főként kelet európaiak voltak. Rengeteg probléma jött, hiszen túl közel éltünk egymás életébe, de osszessegeben tűrhető volt főként kezdésnek elment.
2020. jan. 17. 07:49
 5/5 anonim válasza:
Az első két hónapban hostelben laktam, utána meg egy 24m2-es kis lakásba költöztem, ahol már hat éve élek. Ausztriában.
2021. ápr. 20. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!