Egy hónapig kéne nekem szállás Budapesten, de nyilván ennyi időre senki nem ad ki albérletet. Milyen alternatíváim lehetnek?
Figyelt kérdés
Munkásszállóra például mehetnék egyedül, vagy kollégiumba?2021. nov. 15. 22:55
1/10 anonim válasza:
Sokan kiadnak 1-2 hónapra.
Pont tegnap találkozott barátnőm a facebookon egy hírdtéssel, ahol azzal a szöveggel írták ki, hogy "Akár rövidtávra is kiadó".
Tetszett a lakás így ráírtunk a hírdetőre.
Kiderült, hogy fixen csak 2 hónapra kiadó. 2 hónap múlva veszi át az új tulajdonos a lakást és addig még kiakarja adni a mostani tulaj.
Ami picit szürreális úgy, hogy 50 ezer forintos közjegyzői díjjat a bérlővel fizettetnék úgy hogy csak 2 hónapra veszi ki a 100 ezer forintos lakást.
Amúgy az esetedben a kollégium nem opció. Oda diákok is alig jutnak be, nem hogy random idegenek.
2/10 anonim válasza:
Szerintem is sokan kiadnak 1-2 hónapra is, de magasabb áron
3/10 anonim válasza:
Koleszba csak akkor mehetsz, ha a hozzátartozó tanintézmény diákja vagy.
4/10 anonim válasza:
5/10 A kérdező kommentje:
Diák vagyok az ELTE-n, de passzív felévem van szeptembertől.
2021. nov. 15. 23:09
6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a linkeket!
2021. nov. 15. 23:11
7/10 anonim válasza:
Szoba esetleg nem felel meg? Azt gyakrabban szoktak kiadni rövid időre.
8/10 A kérdező kommentje:
De, szoba is megfelelne, ha kulturált lakótársakkal lennék körülvéve.
2021. nov. 15. 23:12
9/10 anonim válasza:
Hosszabb távra adnak kedvezményt, 1 szobájuk elég szar volt, de a többi normális (2 éve laktam itt vagy 8 hónapot)
10/10 anonim válasza:
Amikor Angliaban voltam 4 honapot, hasonlo gondokkal kuzdottem. Akkor hoteleket is megkerdeztem (mert itthon ismertem olyat, aki egy hotelben berelt szobat). Vegul egy ingatlanugynoksegnel akadtam ra egyre. A mai eszemmel az airbnb-n neznek szet. Ezt nezegetted, probaltad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!