A fizetésetek hány százalékát költitek albérletre?
Figyelt kérdés
2022. szept. 30. 10:21
3/27 anonim válasza:
Nulla.
Se fizetésem, se albérletem.
😀
4/27 anonim válasza:
400 ezres kereset mellett 40 ezerért szobát béreltem, tehát 10%
500 ezres keresetnél lakást vettem ki 110-ért tehát 20-25%
520 ezret keresek, saját lakásban 55 ezer a törlesztőm tehát olyan 10% körüli.
A rezsim közel ugyanennyi szóval átlagosan a fizetésen 20%-a megy lakhatásra jelenleg.
5/27 anonim válasza:
Sajnos a 60%-át, pedig csak egy kis garzont bérlek.
8/27 anonim válasza:
Albérletre nulla, lakhatásra 8-10%
9/27 anonim válasza:
Lássuk csak, sosem értettem az emberek olyan többségét aki keveset keres és mégis megengedi magának azt a luxust hogy egy teljes lakást béreljen egyedül.
Jelenleg nettó (1620€) 648.000 Ft-t keresek mégis egy szobát bérlek. ( igaz közeli ismerőstől és vadonatúj lakás + kert )
Rezsivel eggyütt 150€, azaz 60.000ft. Magyarországon lakom, az eurot csak azért írtam oda, mert a Ft már napi szinten ingadozik.
10/27 anonim válasza:
Lemaradt, egész életemben (25 vagyok ) így terveztem, hogy a fizetésem MAXIMUM 10%- át tegye ki a lakhatás .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!