Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » A fizetésetek hány százalékát...

A fizetésetek hány százalékát költitek pszichológusra? Én 20-30 százalékát a fizumnak,és ezt soknak érzem.

Figyelt kérdés

2022. márc. 18. 12:57
 1/8 anonim ***** válasza:
29%
Semennyit. Nekem nem kell oda járnom szerencsére.
2022. márc. 18. 13:14
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, remélem olyan is fog válaszolni,aki érintett a kérdésben😅
2022. márc. 18. 15:06
 3/8 anonim válasza:
100%
Én kb 2-1,5 éve jártam heti rendszerességgel huzamosabb ideig. Akkor 8000 Ft volt egy ülés. Nincs még fizetésem, a szüleim fizették ki, de remélem azért segít a viszonyításban.
2022. márc. 18. 15:32
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Mi tavaly ev vegen zartuk le az uleseket. Hetente jartam, covid-idoben minden heten tudtunk talalkozni (elotte tobb kimaradas volt, vagy en, vagy o volt par napot oda valahol), igy havi 36e Ft volt. A fizetesem kb. 1/7-e, 1/8-a volt.
2022. márc. 18. 18:58
 5/8 A kérdező kommentje:
4 es, köszönöm a válaszod, sokáig jártál? Nálunk egy ülés 13 ezerbe kerül. Jófej, mert 15 ezerből sikerült ennyire lealkudnom, de nekem ez is magas összegnek számít, viszont csak a pénz miatt nehezemre esik abbahagyni egy 3,5 éves terápiás folyamatot.
2022. márc. 18. 19:09
 6/8 anonim ***** válasza:
77%
Ez nagyon sok idő. Inkább válts másikra, teljesen más szemszögből közelítheti a dolgokat.
2022. márc. 18. 21:26
 7/8 anonim ***** válasza:

4-es vagyok

3 ev utan zartuk le. O mar 2,5 ev utan elengedett volna, csak epp akkor volt olyan jelentos valtozas az eletemben, hogy nehany honapot kertem meg. Nekem kellett is ez.

2022. márc. 20. 06:37
 8/8 anonim ***** válasza:

Egyébként ezt elmondhatod neki szerintem. Ha már ilyen sokat jártál, lehet ki tudnál alkudni egy kis kedvezményt.

Ha már úgy erzed, többet fizetsz, mint amennyi hasznot kapsz, valts. Másik pszichológus= más meglátás, de ha olcsóbbat szeretnél, tudom ajánlani a pszichodráma önismereti csoportot. Az is nagyon hasznos tud lenni.

2022. márc. 21. 07:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!