Mennyi az a minimum kereset,amennyivel elköltöznél otthonról albérletbe?
Nagyban függ attól, hogy hová költözöl. Budapest és Bumugyaháza között óriási a különbség, de nagy a különbség Budapest egyes kerületei, vagy Budapest, Miskolc, Szeged és Esztergom között.
Ahova akarsz költözni, ott érdeklődj a hirdetések felől.
Budapestre MOST 500 nettó alatt nem költöznék.
Ha a lakás nagyon “olcsó”, mondjuk 120ezer akkor is lesz havonta rezsivel 200eFt. Az étel és minden egyéb ára a csillagokban és ez még a kezdet! Szobával meg az a gond, hogy egy többszobás lakást nem lehet átlagrezsivel üzemeltetni, a 6x-os rezsiárat fizetve meg ott vagy, ahol a part szakad.
Akinek most nem muszáj költöznie, az maradjon otthon!
(Vidéken legalább lesz mit enni…)
"Vidéken legalább lesz mit enni…"
És mégis mit? Ja tudom vidéki ember mindent is magának termel, főleg most amikor rekord szárazságokkal kell számolni minden évben...
4-es vagyok
Hogy mit lesz enni, az majd kiderül. Én is vidéki vagyok, sőt falusi, nekem nem kell bemutatnod a vidéki létet!
Egy biztos, hogy akármilyen koldus kaján leszünk - de senki ne legyen, a városi sem! - jobbak az esélyek, mint városon.
En eleve nem koltoznek alberletbe.
2 evet laktam a felesegemmel alberletben mert kulfoldon vagyunk es itt kell legalabb 2 ev munkaviszony hogy hitelkepesek legyunk. Magyarorszagon ha jol tudom par honap munkaviszony utan mar kaphatsz lakashitelt.
Videken netto 600.000 havonta es akkor 2 ev alatt osszesporolnek 8 milliot. Utana vennek egy regebbi hazat hitelre.
Mikor elkoltoztem akkor 150.000 sem volt a nettom, igaz hogy akkoriban 10 milliobol lehetett venni egy kadarkockat. Most meg 20 millio a felujitando kadarkocka...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!