Öreg, dohos szag a szobában, mit tegyek ?
Figyelt kérdés
Sziasztok ! Kivettem egy albérletet , beköltözés után haza mentem egy hétre és becsukva hagytam a szobám ajtaját illetve az ablakot. Amikor visszajöttem öreg szag áradt a szobából. Zsír új bútorok vannak bent ,Mielőtt elmentem nem volt büdös a szobában . Azóta rengetegszer szellőztettem, bepakolás előtt fel lett porszívózva és mosva. Mi lehet a gond ? Köszönöm a segítséget !2022. aug. 25. 17:26
1/13 anonim válasza:
Magas a páratartalom és nedvesség csapódik le a felületeken.
2/13 A kérdező kommentje:
Egy haverommal bereljuk a lakást , ő három héttel előbb költözött be , amíg nem volt bezárva a szoba ajtó nem volt büdös , illetve van ilyen tárolóm, amiben lecsapódhat a víz.
2022. aug. 25. 18:23
3/13 anonim válasza:
Ha kicsi a baj - valszeg nincs normálisan leszigetelve a ház -, akkor páramentesítővel orvosolható. Meg azzal, hogy sokat szellőztettek, illetve lehetőleg nem teregettek bent a szobákban. (Télen nyilván ez nem megoldható és nyáron is csak akkor, ha van erkély/terasz.) Kéne beszélni a tulajjal, mert az nem oké, hogy az új bútoraitok tönkre mennek.
4/13 A kérdező kommentje:
A szag egyébként nem erős.
2022. aug. 25. 18:50
5/13 anonim válasza:
Penész.
Nyilván nyáron még "nem erős".
Makd télen mikor kb egész nap csukva lesznek az ablakok, elszabadul a pokol.
6/13 anonim válasza:
sajnos, ha tetszik, ha nem, ki kell festeni a szobátokat, méghozzá most, amíg könnyenszárad.
Kérsz egy létrát, veszel ecsetet, két liter diszperzitet penészgátlóval, aztán szép lassan egy kis felületet, délután egy másik felületet, és így lassan meglesz.csak ott kell takarni, ahol fested(még a mennyezet alatt is)
Eltűnik a szag.(ha kiszárad)
7/13 A kérdező kommentje:
Hétvégén neki esünk akkor a festésnek, köszönöm a segítséget!
2022. aug. 25. 21:24
8/13 anonim válasza:
A lakástextileket kell kidobni vagy kitisztíttatni.
Ha a falból és parkettából jön, akkor kevesebbet lehet tenni.
9/13 A kérdező kommentje:
A cuccaimból biztos hogy nem jön
2022. aug. 26. 06:20
10/13 A kérdező kommentje:
Ebben a szobában egyedül egy ágy és egy ruhaszekrény van, amikor észrevettem akkor meg csak az új ágy volt benne. A lakás más pontján nem észlelhető ez a szag .
2022. aug. 26. 08:25
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!