Ha lenne egy minden szempontból közel lakhatatlan, de mégis kiadható lakásod, kiadnád?
Pl. gondolok egy ablaktalan, korábban szemétlerakónak használt lyukra egy gangos bérházban. Mondjuk örökölsz egy ilyet, tudod, hogy gáz, és a kommentelők le fognak miatta oltani - de még így is kiadható és tudod, hogy ki is veszik.
Kiadnád?
Nyilván rendbe kell az ilyet tetetni, és aztán kiadni.
De ha mondjuk épp nem lenne pénzem a felújításra, és vkinek így is megfelelne, miért ne? Nem én kényszeríteném az illetőt, hogy költözzön bele..
A legelső válasz szerzőjeként visszajöttem, megnézni a válaszokat. Csodálom, hogy mennyi érzelemvezérelt, totál nem gyakorlatias válasz született.
Az ingatlan-bérbeadás egy olyan üzletág, ahol a kereslet-kínálat viszony áraz és alakítja a piacot. Azaz nem moralizálni kell, hanem ha olyan ingatlanod van, amit kibérelnek, ki kell adni. Ha túlárazod, úgysem veszik ki, de ha piaci áron kiveszik, akkor nem vagy inkorrekt. Tehát magát a kérdést sem értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!