Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Hívhatok rá rendőrt?

Hívhatok rá rendőrt?

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy társas házban lakom, és felettünk lakik egy (ha jól tudom) skizofrén pasas, aki időnként hangosan ordibál letépi a redőnyét vágdossa az ajtaját és hasonlók, tavaly többször kijött hozzá a rendőrség mert a közvetlen szomszédja ajtaját verte azzal hogy megöllek. Na most egy másfél hónappal ezelőtt csöngettek hozzánk párom itthon volt én nyilván mentem nyitottam néztem ki az a skizofrén volt és nagyjából annyi történt hogy bemutatkozott, kérdezte mi bajom vele mit mondtam volna persze hogy semmit és erre elment, de azért rám hozta a frászt. A mai nap folyamán megint becsöngetett, egyedül vagyok úgy hogy kinéztem a kukucskálón mondom jó ő az nem nyitom ki, eljátszom hogy nem vagyok itthon biztos elmegy. Nem adta fel azóta kb 4x visszajött egyszer ráfeküdt a csengőre többször kopogott, arról hadovált hogy hivja a rendőröket és benne lesz a tévében. Mondanom sem kell hogy frászt kaptam, nagyon félek. Persze nem tudom hogy most vajon mit akar, nem ismerjük őt szóval azt sem tudom miért erre a lakásra van ráfixálva, de nagyon rettegek tőle. A rendőrség kinevet ha kihívom őket?

2022. aug. 9. 22:05
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan hívd fel a segélyhívót.
2022. aug. 9. 22:09
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Kinevet vagy sem, ki kell jönniük.
2022. aug. 9. 22:10
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj, hogy lehetnek üldöztetéses téveszméi.

Azt hiszi összeesküdtek ellene.

Bánthat is, ha azt hiszi te akarod őt bántani.

Volt olyan, hogy skizofrén ölt.

Kellett bezárni Lipótmezőt. Ha nem szedi a gyógyszereit, lehet ön- és közveszélyes.

A lakóhelyemen volt egy eset évtizedekkel ezelőtt. A skizofrén pasas megölte az anyját. Mert azt hitte az anyja az életére tör. Költözz el. Beviszik egy napra a pszichiátriára,majd kiengedik. Amikor már vér folyik késő

2022. aug. 9. 23:08
 4/10 A kérdező kommentje:
Tervezünk költözni igen, de sajnos egy óra alatt nem találok se lakást sem pénzt a kaukcióra és igen egyébként folyamatosan szidja az összes itt lakót hogy dögöljenek meg meg ilyenek. Most voltak kint rendőrök beszéltek vele, mondták ha megint kijönnek kifeszitik az ajtót, meg hogy tefonáljunk rögtön ha újra kezdi. A közös képviselő attól fél hogy tüzet rak vagy vmilyen másmódon vágja tönkre az épületet, de nem tudják kirakni sem mert az anyjáe a lakás. De mint kiderült iszik is drogozik is valamit. Szóval akármi van valószínűleg veszélyes.
2022. aug. 10. 00:10
 5/10 anonim ***** válasza:
76%

Ezért is szégyen, hogy Magyarországon hagyják élve hagyni a skizofrénokat.

Anyukám skizofrén, majdnem ugyanez, csak a gyerekkoromat megnyomorította. 18 lettem, kirakott. Aztán sokszor visszaprobált nyalni hozzám, amikor jól kerestem. Amíg vele éltem, folyton vádolt, többször kizárt mert állítólag én az alsós szomszédjával ellene dolgozok. Mivel nem dolgozott nélkülöztem.

Utcán folyamatosan ordibált butaságokat, embereket szidta, főleg azokat akik segítettek nekik.

A skizofrénok férgek. Az összeset tömegsírba kellene lőni, hiszen mások életét teszik tönkre.

2022. aug. 10. 02:09
 6/10 anonim ***** válasza:
90%
#5 betegek! Nem tehetnek róla! Az a baj, hogy nem lehet kényszergyógykezelni őket. Ha anyukád az (a hajlam örökletes) nagy az esély, hogy te vagy a gyermeked skizofrén lesz. Ne beszélj így róluk! Főleg ne az anyukádról!
2022. aug. 10. 19:13
 7/10 anonim ***** válasza:
50%
Nem tudod miket éltem át. Ha én skizofrén leszek, és józan tudatomban erre rájövök, akkor én megölöm magam.
2022. aug. 11. 10:13
 8/10 anonim válasza:
Ember őrizd meg a higgadtságod! Próbálj meg kitartó lenni, és kerüld a gyökereket. És szép Életed Lesz!
2023. márc. 29. 18:02
 9/10 anonim ***** válasza:
Mi történt azóta?
2023. márc. 29. 18:28
 10/10 anonim ***** válasza:
Lett belőle vmi?
2023. márc. 30. 06:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!