Milyen környék a Kálvária tér, egy diáknak ?
Menj oda, és meglátod!
Nézd meg a házat, lakókat alaposan, én befektetőként annyira ismerem csak, hogy a benzinkút oldala olyan, mint egy putri, túloldal (8-14. szám kb.) az polgárias.
Minden ház más, nem lehet általánosítani, ha a környéket is kérdezed.
Ragaszkodsz a belvárosi részhez?
Szerintem a külvárosban, akár észak, északkelet felé jobb esélyekkel indulsz a biztonság szempontjából. Innen még a közlekedés is jó, hamar beérsz a városba.
Én 1 megállóval arrébb lakom (Orczy tér), tehát kb. 200 méterrel arrébb, sokat sétálok azon a környéken, fiatal (szőke hajú, kék szemű) nőként, 5 éve élek itt.
Soha, semmi problémám nem adódott. Nyilván nem egy Krisztinaváros vagy egy Hegyvidék, de szerintem az évek alatt sokat fejlődött a környék.
Amit kerülnék: a Karácsony Sándor utca és a Lujza utca, Magdolna negyed környéke. De a Baross utca vagy a Csobánc utca környéke már teljesen rendben van, van ott egy rendőrkapitányság is.
4-es válaszadó vagyok:
Egyetértek az 1-es válaszolóval.
A 2-es válaszadót cáfolnám, tömegközlekedés szempontjából szerintem kifejezetten jól frekventált helyen van. (9-es, 99-es buszok, 72-es,83-as troli, kb. 3 perc a 28,62,2,24-es villamos, onnan már közel a 2-es,3-as,4-es metró vonala, kb. 5 perc az 1-es villamos és szintén ennyi idő a 4-es,6-os villamos is)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!