Ha szeptembertől az egyetem kollégiumába költözöm és önfenntartó leszek, az elköltözésnek számít?
22 éves vagyok, otthon elfajultak a dolgok, nem kapok tiszteletet és magánszférát, illetve irányításmániásak a szüleim.
Albérlethez nem keresek elég pénzt, így csak a koli jöhetne szóba.
Ha magam fizetem a kolit, és az étkezésem és minden kiadásom, akkor valójában hivatalosan is elköltöztem otthonról? Úgy érzem, hogy csak akkor oldódik meg a helyzet, ha nem lakom többé otthon.
Ha ragaszkodsz az önfenntartáshoz, akkor igen.
Mert egyébként a nappali tanulmányaid befejeztéig a szülők dolga az alapvető szükségleteid fedezése (étel, lakbér, ...stb)
Végülis igen, de ezt csak magadnak bizonygatod. Én is kolis voltam, de hétvégére hazamentem, de voltak akik messzebbről voltak, és csak havonta egyszer mentek haza, és olyan is mint te, h valoszinüleg vmi problémák voltak otthon, és csak 2-3 havonta mentek, vagy ünnepekre.
Igy hétvégén végülis tudsz dolgozni, ha ügyes vagy hétköznap is, és megkeresed magadnak a pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!