Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Mi lenne a legjobb megoldás...

Mi lenne a legjobb megoldás erre a helyzetre?

Figyelt kérdés
Albérletben lakom, a szerződésem augusztus végén jár le és addig is szeretnék maradni, utána kiköltöznék. A lakótársam viszont már jelezte a felmondását, ő májusban kiköltözne. Így a nyári hónapok teljes költsége rám hárulna, ami nekem megterhelő lenne anyagilag. Nem tudom, hogy erre a három hónapra találnék-e valakit lakótársnak, valószínűleg nem. Esetleg azt tudom még elképzelni, hogy olyat keresek, aki tovább is maradna és később akkor külön leszerződne a tulajjal. Természetesen a tulajjal is megbeszélem majd, de előbb szeretnék összedobni egy tervet, mert őt ezek nem igazán érdeklik, csak a pénzét kapja meg.
2022. ápr. 2. 10:27
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Ha augusztusig tart a szerzodes, akkor az hatarozott. Felmondani csak akkor lehet, ha az egyen bevallalja, hogy bukja a kauciot. Tehat a lakotarsad bukja a kauciot, amit ugye neked fizet. Az azert eleg 2 honapig akkor es maris csak 1 honapot kell neked fizetned teljes aron.
2022. ápr. 2. 20:12
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!