Valaki hogy fizet ki netto 120-150 ezer forintot+rezsi egy
albérletre, mikor a fizetések se sokkal többek?
Lefordulok a székről, hogy lehet ezt kipengetni?
Figyelt kérdés
Jó munkát végzek, netto 600at keresek, de iszonyat fáj 150ezret "kidobnom az ablakon". Átlag fizuval hogyan??
Én is orvosi bértábla alapján kapom a fizumat (biológusként korházban). Ha nem lett volna ez az emelés esélyem se lett volna elköltözni Anyámtól (pláne Budapesten). 2020-ban még nettó 210e volt a fizum. Én is sajnálom rá a pénzt, de ez van. Sajátra önerő nélkül esélyem sincs, és eladósodni se akarok életem végéig, meg öreg is vagyok már ehhez, 38 éves elvált nőként. Én annak örülök, hogy végre nem megy az agyamra a nyugdíjas Anyám...
2022. márc. 8. 11:51
32/51 anonim válasza:
31-es válaszoló. Esetleg, egy férfi partner az Ön korában már nem ritka. Együtt lakni az ember párjával kedvezőbb. Nem kell önzőnek lenni, talán ezért is lakott az anyjával vénkisasszonyként.
2022. márc. 8. 12:44
33/51 anonim válasza:
31-es. Azért mert elvált, nem kell örökké partner nélkül maradnia. 38 évesen egyáltalán nem öreg. Az anyjához hazaköltöznie nagyon kényelmes volt.
2022. márc. 8. 12:48
34/51 anonim válasza:
Macska89: Ebből, hogy következik, hogy önző? Nem kell örökké egyedül maradnia, de 38 éves elvált nőkért már nem annyira tolonganak a férfiak...Amúgy én is inkább egyedül lennék, mint mindegy kivel, csak legyen valaki. Ha meg kényelmes lett volna az anyjával lakni nem költözött volna el amint megteheti. Semmi értelme annak amit írsz, nem is tartozik ide (+ nem ismerjük az okokat/konkrét sztorit sem).
2022. márc. 8. 12:59
35/51 anonim válasza:
31-es vagyok. Igazából most, hogy magyar viszonyokhoz képest jól keresek lenne jelentkező, de nekem nem kellenek azok akik emiatt érdeklődnek. Olyanok is akik anno lepattintottak, mert Anyámmal élek.
Ja és marhára nem volt jó 34 évesen hazaköltözni, aki szerint ez kényelmes próbálja ki, hajrá! És valóban a kérdés nem erről szólt.
2022. márc. 8. 15:31
36/51 anonim válasza:
Szia!
Én 6 éve élek egyedül albérletben.
Jelenleg egy 40nm-es, teljesen új lakásért fizetek 130+rezsi.
(150 egy hónapban)
Sajnos ilyen árak vannak…
A legalsó összeg, az nagyon max 90 ezer… de az nem véletlen annyi, egy leélt lakásba be nem tenném a lábam.
Plusz ott vissz hozza más: közös költség/rezsi 2x annyi… mert az olcsók azok panelek. És ugyanott vagy kb mint egy teljesen új lakással.
A fizetésem 42%-a albérlet.
26N
2022. márc. 8. 16:56
37/51 anonim válasza:
Azért nagyon szomorú, hogy sokak szerint 60 nm + erkély sokak szerint már luxus, és ilyen 35 nm-es lyukakat ajánlgatnak.
Ha nincs 60 nm-re pénz, akkor nincs, de akkor sem az igény magas, hanem a fizetés kevés.
2022. márc. 8. 19:49
38/51 anonim válasza:
Nem így van, akkor sem kéne egymagamnak 60 m2, ha meg tudnám keresni a rá valót. Egyszerűen feleslegesnek tartom.
2022. márc. 8. 20:04
39/51 anonim válasza:
#38: miért 1 embernek már nem is kell külön hálószoba? Attól hogy egyedül élsz a garzonlakás csak szükségmegoldás.
2022. márc. 8. 21:46
40/51 anonim válasza:
35 m2-es, másfél szobás, erkélyesben (is) laktam, szóval volt külön háló és a konyha sem a szobában volt..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!