Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Valaki hogy fizet ki netto...

Valaki hogy fizet ki netto 120-150 ezer forintot+rezsi egy albérletre, mikor a fizetések se sokkal többek? Lefordulok a székről, hogy lehet ezt kipengetni?

Figyelt kérdés
Jó munkát végzek, netto 600at keresek, de iszonyat fáj 150ezret "kidobnom az ablakon". Átlag fizuval hogyan??
2022. márc. 6. 17:06
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
36%
Havi 600 ezerből neked hogy nincs saját házad? Más a feléből megoldja.
2022. márc. 6. 18:28
 12/51 anonim ***** válasza:
76%

Azert nem olyan egyszeru am lakast venni, mint ahogy ti irjatok. Nekunk is hiaba volt jo fizunk a ferjemmel mar 5 eve is, hitelt kellett felvennunk es meg ahhoz az onerot alberlet mellett ossze kellett sporolni, nem 2 perc volt.

Csalad nem tudott tamogatni.

Es nem feltetlenul keres az ember rogton 600 ezret, az elso munkahelyen, ezt is vegyetek am szamitasba.

2022. márc. 6. 18:39
 13/51 A kérdező kommentje:
Kezdő vagyok, szeptember óta dologzom, így még nincs annyi spórolt pénzem, önrészem, hogy bármelyik bank is szóba álljon velem lakáshitellek kapcsolatban. De persze, az lenne a legjobb ha a saját hitelemet törleszteném havi 150 ezerrel, és nem más lakáshitelét.
2022. márc. 6. 18:40
 14/51 A kérdező kommentje:

Szeretnék olyan albérletet kivenni, amelyikben nem egy légtérben kell aludni a konyhával, így nálam az egylégterű, vagy galériás albérletek emiatt kiestek.

Minimum 1,5 szobás lakásra vágyom. Sajnos a szegedi albérlet piacon nagyon elszálltak az árak, a minőség pedig csak csökken.

2022. márc. 6. 18:43
 15/51 anonim ***** válasza:
84%

A galériának mi köze a konyhához?

És amit küldtem találati halmazt, abban nincsen olyan, ahol nem a szobában van a konyha?

Akkor nézz fel újra minden nap, hamarosan lesz!

2022. márc. 6. 18:49
 16/51 anonim ***** válasza:
50%
Megis mivel keresel kezdokent netto 600-at?
2022. márc. 6. 18:53
 17/51 A kérdező kommentje:
Orvos vagyok
2022. márc. 6. 19:36
 18/51 anonim ***** válasza:
97%
Átlag fizuval sehogy nem lehet ezt kifizetni. Én középkorú nőként ezért élek együtt anyámmal még mindig. Az én fizetésem 180, az ő nyugdíja kb. ugyanennyi. Szó szerint éhen halnék, ha el kellene költöznöm, mert az albérlet + rezsi kifizetése után nem maradna annyi pénzem, hogy még egész hónapban egyek is, a többi kiadásról nem is beszélve. Az ismerőseim közt többen együtt élnek a szüleikkel emiatt, 30-as, 40-es, 50-es korosztályú egyedülálló emberekről beszélünk.
2022. márc. 6. 20:14
 19/51 anonim ***** válasza:
40%

Az átlagbérért dolgozás luxusát csak az engedheti meg magának, aki örökölt ingatlanban él, vagy a szüleivel.

Mindenki más többet keres, különben csöves lenne.

2022. márc. 6. 20:23
 20/51 anonim ***** válasza:
89%
Én is albérletben lakom, de 30-40-50 évesen képtelen lennék otthon élni. Akkor lenne 3 munkám de megoldanám.
2022. márc. 6. 20:25
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!