Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Kinek adjátok ki inkább a lakast?

Kinek adjátok ki inkább a lakast?

Figyelt kérdés

Teljesen felújított panel lakásról van szó. Két szimpatikus jelöltre sikerült leszűkíteni a jelentkezőket.

1. Idősebb pár, most jöttek össze, mindegyikük válik, gyárban dolgoznak 200-250eft-ot keresnek fejenként.

2. Fiatal húszon pár éves anyuka a lányával, jól fizető munkahelye van, 400 körül keres.

Én 24 éves vagyok szóval valahogy korosztályban a fiatal anyukaval jobban megtalálom a közös hangot.

Nem tudok dönteni sehogy sem.

A lakás bérleti díja 120 ezer Ft/hó

2022. febr. 21. 23:25
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
71%
Hát akkor utóbbinak, már csak azért is, mert egyedülállóként gyerekkel nehezebben talál lakást. Én az idősebb párnak adnám, mert az 2 kereset, nem egy.
2022. febr. 21. 23:30
 2/39 anonim ***** válasza:
26%

Akkor versenyeztesd meg, ki van ott kevesebbet (ingázó), vagy ki ad többet.

Vagy ki hajlandó aláírni a kiköltözési záradékot.

2022. febr. 21. 23:31
 3/39 A kérdező kommentje:
Mindegyik helyben dolgozik, és mindegyik aláírja a közjegyzői nyilatkozatot :)
2022. febr. 21. 23:32
 4/39 anonim ***** válasza:
25%

:))

Akkor árverseny?..:)

2022. febr. 21. 23:33
 5/39 A kérdező kommentje:

Az idősebbeknel az a fenntartásom hogy mindegyik válik, nagy a szerelem most, de ugye lakva ismeri meg egymást az ember..

Viszont ketten vannak, két kereset.

A lánynál pedig ott a gyerek, másfél szobás lakást, nappali+háló. Ha lesz pasija akkor hova rakja a gyereket? Vagy marad a szobába ők még nappali?

Igen nehéz neki találni, kicsit sajnálom is szegényt, de ez befektetés nem jotékonyság...

2022. febr. 21. 23:34
 6/39 A kérdező kommentje:
Nem akarok árversenyt, így is magas áron adom, a többi kiadó lakáshoz képest.. mondjuk teljesen felújított.. annyira hogy múlt héten készült el
2022. febr. 21. 23:35
 7/39 anonim ***** válasza:
72%
Én az öregnek adnám, ők kevésbé lakják le.
2022. febr. 22. 03:16
 8/39 anonim ***** válasza:
81%

Az idősebbnek. Ha jól értem és az anyuka fiatal, huszon éves, akkor ha ne adj isten bármi közbe jön, a gyermekvédelmi törvény miatt az anyukát a pici gyerekkel lehetetlen kirakatni. Aztán ott lesz a lakásod, se bérleti díj, se rezsi, te meg járhatsz bíróságra a pénzed után, amit vagy visszaszerzel, vagy nem.

Nyugodtan olvass utána, százával vannak ilyen esetek. Amíg ilyen a törvényi háttér, nem kockáztatnék, inkább az idősebbnek adnám, akiknek nincs képben gyerek.

2022. febr. 22. 06:01
 9/39 anonim ***** válasza:
77%
Gyerekesnek fix nem adnám ki soha a lakásom. Ha baj van nem tudom kirakni.
2022. febr. 22. 06:11
 10/39 anonim ***** válasza:
72%

Fiatalnak semmiképp. Bármikor tiplizhet. Nem túl megfontolt, látszik abból is már egyedülálló anya pici gyerekkel. Ami neked nem mindegy, mert a közjegyzőt te fizeted.

Plusz egy pici gyerek a falakat fogdossa, kiborít dolgokat a parkettára stb.

A közös hang meg neked mindegy, nem beszélgetőtársat keresel, bérlőt.

2022. febr. 22. 06:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!