Kinek adjátok ki inkább a lakast?
Teljesen felújított panel lakásról van szó. Két szimpatikus jelöltre sikerült leszűkíteni a jelentkezőket.
1. Idősebb pár, most jöttek össze, mindegyikük válik, gyárban dolgoznak 200-250eft-ot keresnek fejenként.
2. Fiatal húszon pár éves anyuka a lányával, jól fizető munkahelye van, 400 körül keres.
Én 24 éves vagyok szóval valahogy korosztályban a fiatal anyukaval jobban megtalálom a közös hangot.
Nem tudok dönteni sehogy sem.
A lakás bérleti díja 120 ezer Ft/hó
Akkor versenyeztesd meg, ki van ott kevesebbet (ingázó), vagy ki ad többet.
Vagy ki hajlandó aláírni a kiköltözési záradékot.
Az idősebbeknel az a fenntartásom hogy mindegyik válik, nagy a szerelem most, de ugye lakva ismeri meg egymást az ember..
Viszont ketten vannak, két kereset.
A lánynál pedig ott a gyerek, másfél szobás lakást, nappali+háló. Ha lesz pasija akkor hova rakja a gyereket? Vagy marad a szobába ők még nappali?
Igen nehéz neki találni, kicsit sajnálom is szegényt, de ez befektetés nem jotékonyság...
Az idősebbnek. Ha jól értem és az anyuka fiatal, huszon éves, akkor ha ne adj isten bármi közbe jön, a gyermekvédelmi törvény miatt az anyukát a pici gyerekkel lehetetlen kirakatni. Aztán ott lesz a lakásod, se bérleti díj, se rezsi, te meg járhatsz bíróságra a pénzed után, amit vagy visszaszerzel, vagy nem.
Nyugodtan olvass utána, százával vannak ilyen esetek. Amíg ilyen a törvényi háttér, nem kockáztatnék, inkább az idősebbnek adnám, akiknek nincs képben gyerek.
Fiatalnak semmiképp. Bármikor tiplizhet. Nem túl megfontolt, látszik abból is már egyedülálló anya pici gyerekkel. Ami neked nem mindegy, mert a közjegyzőt te fizeted.
Plusz egy pici gyerek a falakat fogdossa, kiborít dolgokat a parkettára stb.
A közös hang meg neked mindegy, nem beszélgetőtársat keresel, bérlőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!