Mi a tapasztalatotok üresen vagy bútorozottan keresnek inkább lakást az albérlők? Hogy adjátok ki?
Amikor én kerestem bútorozottra gondoltam, mi másra ?! 70 km távolságból csak nem költöztettem oda egy szobába a bútoraimat is még, több 100 ezer forintért.
Agyamat dobtam el mikor már majdnem 1 hónapja keresgéltem, társultam volna egy ürgével, aztán még mindig azt mondta a telefonban, hogy még mindig csak tárgyalni megy a 20. tulajjal, ez a lakás is bútorozatlan, nincs mosógép pl. ,ugye ez nem gond ?! xD
Nem hát, persze , hogy nem, miután kifizettél kaucióval ,meg mindennel együtt 500 ezret, még el mész és arra is futja, hogy 150 ezerért még mosógépet is vegyél.
"70 km távolságból csak nem költöztettem oda egy szobába a bútoraimat is még, több 100 ezer forintért."
Ne viccelj!:) Városon belül 90 nm-es lakást 1 nap alatt költöztettek át 2x is nekünk, az aktuális óradíj ma 6-7000 Ft, tehát az egész nem kerül 100 000-be.
70 km az max. másfél órás út, egy szoba ki és be, az pedig 2-3 óra max...
30 000 alatt megvan az egész projekt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!