Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Amikor egy tulajdonos feladja...

Amikor egy tulajdonos feladja albèrlet hirdetést és azt írja hirdetésben ingatlanosok kérem ne keressenek de miért is írják ezt ki?

Figyelt kérdés
2022. febr. 17. 23:20
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

150 km a lakhelyemtől, nem is egy kurrens helyen adtam el házat, nagyjából 2 hét alatt.

Egyszer mentem le hétvégén, akkorra hirdettem a nyílt napot, aki akart jött, aki nem az nem.

Viszont:

Részletes alaprajzzal, tökéletes fényképekkel, lényegre törő és értelmes leírással hirdettem, így gyakorlatilag csak a hirdetésben foglaltak igazságvoltáról kellett az érdeklődőnek meggyőződnie.

De azt azért elmesélném, hogy közel egy évig volt előtte egy helyi ingatlanosnak kiadva kulcsokkal és semmit nem produkált.

Ezt untam meg és léptem, sikerrel.

2022. febr. 18. 11:27
 22/25 anonim ***** válasza:
85%

Ez az addig bombázzák az embert az ingatlanosok amíg be nem adja a derekát olyan mint a maffia védelmi pénz szedése.

Azért kell megbízni ingatlanost, hogy távol tartsa a többi ingatlanost.

2022. febr. 18. 11:48
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

Azt kell válaszolni az ingatlanosra ha ennek ellenére is felhív, hogy:

"Kérem olvassa el újra a hirdetést és rájön, hogy miért csapom le a telefont!"

2022. febr. 18. 12:29
 24/25 anonim ***** válasza:
57%

20 leírnád az utolsó pár mondatod magyarul is?

Ilyen fogalmazással nem csoda, ha nem értik az igatlanosok a hirdetésed. :)

2022. febr. 18. 13:01
 25/25 anonim ***** válasza:
44%
2: Nem értem, miért igen?...
2022. febr. 18. 15:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!