Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Amikor egy tulajdonos feladja...

Amikor egy tulajdonos feladja albèrlet hirdetést és azt írja hirdetésben ingatlanosok kérem ne keressenek de miért is írják ezt ki?

Figyelt kérdés
2022. febr. 17. 23:20
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
76%
9es: ki a faszt erdekel hogy elirt valamit, nem helyesirast gyakorolni jonnek ide emberek. gondolom te is egy csicska ingatlanos vagy aki kenytelen ebbe belekotni mert tudod hogy igaza van mindenkinek ez egy haszontalan lehuzo szakmad van
2022. febr. 18. 00:36
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Ha oda van írva, hogy ne hívjon és mégis hív, akkor mit gondol? Rábízom az ingatlanomat valakire, aki még olvasni sem tud?
2022. febr. 18. 02:32
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Mostmar tudom,h b.zak ki vkivel. Olcso i gatlant hirdetek meg a szamaval. Odairom,h i gatlanosokkal is szivesen szerzodok.
2022. febr. 18. 05:10
 14/25 anonim ***** válasza:
23%

“ ki a faszt erdekel hogy elirt valamit, nem helyesirast gyakorolni jonnek ide emberek. ”

Sajnálom, nem gondoltam arra, hogy a semmi-billenyű a space mellett van. 😂

Az a baj, hogy te az iskolába sem gyakoroltad, akkor nem kellene gyűkölködnöd más szakmákkal kapcsolatban. (Amihez nekem egyébként semmi közöm)

2022. febr. 18. 06:59
 15/25 anonim ***** válasza:
94%

Helyesírás ellen érvelni ugyanolyan mint az atomhegesztő kolléga aki azt szajkózza, hogy az érettségi teljesen fölösleges és a képesség, hogy valaki leírjon-értelmezzen egy mondatot nem befolyásolja az életben való sikerességét.

Na ezért hív föl az ingatlanos mert gondban van a szavakkal.

2022. febr. 18. 08:13
 16/25 anonim ***** válasza:
91%
Azért hívnak fel, mert előbb utóbb a többség beadja nekik a derekát. Mikor 15 jelentkezőből 14 ingatlanos, 1 meg "Mennyit engedsz a feléből", akkor elegük lesz a tulajoknak, és inkább ráteszik az árra az ingatlanos jutalékát, csak intézzenek helyette mindent.
2022. febr. 18. 09:36
 17/25 anonim ***** válasza:
0%

"Mennyit engedsz a feléből"

Persze, mert ingatlannál ez így megy, főleg az utóbbi évek árrobbanása mellett. 😂

Egyébként miért van, hogy tőlünk nyugatabbra az emberek 90%-a eleve ingatlanirodát bíz meg? Nagyon ritka a magánhirdetés.

2022. febr. 18. 09:46
 18/25 anonim ***** válasza:
91%

En 1.5 het alatt eladtam a lakasom, kb 6 erdeklodo hivott, ebbol 5 meg is nezte, majd egy megvette.

Hivasonkent 5 perc, megtekintesen pedig amugy is ott lettem volna mert bent laktam a lakasban, de szamoljuk azt is bele akkor 5 * 30 perc. Tartunk 3 ora munkanal.

Egy tipikus ingatlanos jutalek erre a lakasra lett volna 1.5M forint, szoval 500e Ft oraberrel csinaltam meg az ingatlanos nehez feladatat.

Amugy hivott is vagy 20 ingatlanos annak ellenere hogy kertem ne tegyek, retard az osszes.

2022. febr. 18. 09:51
 19/25 anonim ***** válasza:
39%

18 elég szűk látókörűen számolsz.

Nyilván neked nem érte meg ingatlanosnak adni a feladatot.

De pl. ha élek Zalában és van Záhonynál egy eladó házam nem preferált helyen, már nem ennyire evidens a dolog.

Ráadásul futkározhatnék minden marha “ingatlanturista” miatt, aki csak unatkozik.

Régen adtam el a Balatonon hajót, normál embernek nyílik a bicska a zsebében a sok retard vevő miatt is, aki 20 éves járművet szalon állapotban akar venni de lehetőleg pici ár feléért, vagy épp 50 éves ingatlant, de lehetőleg olyan állapotban mint az új kulcsra kész.

A normális ingalanos az első hirdetéstől kezdve leveszi ezt a szopást a válladról.

2022. febr. 18. 10:02
 20/25 anonim ***** válasza:
96%

19 akkor majd te felfogadsz egy ingatlanost.

itt most arrol van szo hogy hagyjuk mar tulajdonost eldonteni hogy akare fogadni vagy nem, es ha kiirja hirdetesbe egyertelmuen hogy nem akar, ne keressek akkor a sok analfabeta ingatlanos ne hivja fel

2022. febr. 18. 10:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!