Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Ki fognak dobni minket a...

Ki fognak dobni minket a lakásból, mit tegyünk?

Figyelt kérdés
2 hetünk van elmenni a lakásból, mert a tulajnak kell a pénz ezért eladta alólunk a lakást, a felnőtt testvéreim nem segítenek rajtunk. 17 éves vagyok

2022. jan. 31. 18:21
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
90%

Egy albérlet bérléséhez kb. 2-300 000 Ft megtakarítás kell még Budapesten egy 3 fős családnak is, másutt meg sokkal kevesebb. Nem értem, hogy jönnek szóba milliók.

A kauciót pedig visszakapjátok, tehát, meg is van az a megtakarítás. Nem értem, mi a gond. Rengeteg lakáshirdetés van. Rendeltek egy szállítókocsit, elpakoljátok a holmitokat, kivesztek egy másik alkást és költöztök.

2022. jan. 31. 23:51
 22/26 anonim ***** válasza:
93%
Ha lejárt a szerződés mit kerestek még ott egyáltalán?
2022. febr. 1. 00:24
 23/26 anonim ***** válasza:
93%
Vegyetek ki egy másik lakást!
2022. febr. 1. 00:36
 24/26 anonim ***** válasza:
91%

Kérdező, valami baj van a szüleiddel, hogy nem értik a helyzetet?

Alkoholisták? Vagy egyéb probléma van?

2022. febr. 1. 09:43
 25/26 anonim ***** válasza:
93%

Nem is értem, van két dolgozó szülő és egy eltartott kiskorú, lévén a tesók már kirepültek.

Miért okoz gondot két fizetésből új albérletbe menni?

Nem a te gondod ez, oldják meg a szüleid, eszem megáll, hogy világvégét vizionálsz csak mert menni kell. Vannak más kiadó lakások is, keresni kell másikat.

Én sem vagyok egy gazdag valaki és a fordított a felállás is, egy kereset, egy szülő és két eltartott gyerek, most váltok magam is, de nem a gyerekem állítom be probléma-megoldani és annyi tartalékom is van, hogy kauciótól függetlenül már megvan a másik, azt meg visszakapom, ha rendeztük majd itt a számlákat.

persze ez rajtad nem segít, de két dolgozó szülővel nem lehet akkora gond, hogy ne lehessen megoldani, hacsak nem vernek minden jövedelmüknek a seggére, kell legyen minimális tartalék, még albérlet mellett is.

2022. febr. 1. 09:45
 26/26 A kérdező kommentje:
Na találtunk egy társasházat a közeli faluban
2022. febr. 1. 20:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!