Anyám kényszerkijelenthet a 2 éves lányommal egy önkormányzati lakásból?
Ha az önkormányzati lakást ő kapta, akkor minden további nélkül megteheti.
Annyit tehetsz, hogy felkeresed az önkormányzatot, soron kívül igényelsz önkormányzati lakást, vagy kérsz segítséget, hogy bekerülhess anyaotthonba.
Az egy dolog, hogy nem ő tart el, de nála laksz. És nem köteles elviselni a mindennapos veszekedéseket.
Én fizetem a rezsit van amikor én állom a kajat. Az a baja h nem azt csinalom amit ő szeretne és nem úgy. A veszekedést ő csinálja nem én. Annyi h nem hagyom magam.
Csak nem tehet ki így az utcára , egyik napról a másikra?!
4es nem vagyok bérlőtárs.
5ös. Én is így tudom.
Gondolom azt is ő kérte, hogy szülj egy gyereket a nyakára...
Hiába nem vagy hajlandó elfogadni a tényt. Kirakhat.
Persze, hogy nehéz helyzetbe kerülsz, nem tudsz lakást kivenni, és gondoskodni kell a gyerekedről. DE ezt neked kell megoldani, ez a te gondod.
Minél előbb keress lakhatást, és költözzetek el. A gyereknek se jó úgy élni, hogy ti állandóan veszekedtek.
Ha ott akarsz maradni, akkor meg tanulj meg alkalmazkodni. Egyelőre te akarsz ott lakni, nem ő ragaszkodik hozzátok. Nem egyformák az erőviszonyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!