Önkormányzati lakás nekünk jár?
Figyelt kérdés
18 éve X településen laktam (falu). Párom 7 éve Y településen(falu). Ideköltöztem hozzá 3 hónapja. Én tanuló vagyok, neki több mint fél éve volt munkahelye 1,5 évig, előtte tanult, most megint dolgozik, első fizetése áprilisban. Most várjuk áprilisra a babánkat. Van esély arra, hogy X vagy Y (inkább X) településen önkormányzati lakást kapjunk?2012. febr. 22. 19:26
1/16 A kérdező kommentje:
Még annyi, nem tudom számít-e, hogy össze vagyunk házasodva.
2012. febr. 22. 19:28
2/16 anonim válasza:
Az önkormányzati bérlakásokat általában pályáztatják (elvben!), és különböző szempontok alapján mérlegelnek. Szóval semmiképpen nem JÁR, de ha megürül egy önkormányzati bérlakás, akkor pályázhattok rá. Viszont nagyon ritkán ürülnek meg ilyenek...
3/16 anonim válasza:
Ahogy az első írta,ez nem jár, erre pályázni lehet. Egy barátnőmék épp most mentek végig egy ilyen procedúrán Pesten. Kiírta az önkormányzat a pályázatot. Beadták, kitöltöttek minden nyomtatványt,mellékeltek mindent hozzá-számlákat, munkáltatóit, ajánlásokat. Kiment hozzájuk egy bizottság felmérni a jelenlegi körülményeket. Majd vártak kb két hónapot, és nem kapták meg a lakást.
4/16 anonim válasza:
(jár? érdekes megfogalmazás)
1 gyerekkel nem valószínű. Nézzétek meg mikor írnak ki pályázatot és pályázzatok
5/16 anonim válasza:
Albérletben laktok,vagy mit jelent az hogy hozzá költöztél?
Tudom örül az ember ha van munkája, de biztos jó munkahely az ahol csak kéthavonta fizetnek?
6/16 A kérdező kommentje:
albérletben lakunk igen, és ha jól tudom az önkormányzati lakásoknak jóval kevesebb a bérleti díjuk és fizetni kell ugyan úgy a rezsit. de legalább az is megtakarítás lenne.
2012. febr. 22. 19:41
7/16 anonim válasza:
Igen, jól tudod, hogy ott kevesebb a bérleti díj, de ez senkinek nem jár, csak azt mert 18évesen munka nélkül szül egy gyereket!
8/16 A kérdező kommentje:
Én már nem 18 éves vagyok, de még nappali tagozatos tanuló, felsőoktatási intézményben.
2012. febr. 22. 19:47
9/16 anonim válasza:
sz. mindkét településen (vannak ott önk.-i lakások??) adjátok be a pályázatot, mielőbb, (pénteken, de.). Azután, majd ha lesz pályázat már várólistán vagytok. De már nem olyan nagyon sokkal kevesebb a bérleti díj, mint az albérlet, régebben nagyobb volt a különbség:((
(ahol most laktok, az milyen?)
10/16 A kérdező kommentje:
Ezzel az albérlettel az a gond, hogy családi ház, 2 lakásból áll, akiké a ház, rájuk kelünk és fekszünk(hangosak eléggé). Viszont arra is gondoltam, hogy falun ha valaki önkormányzati lakásba költözik, ugye mindenki ismer mindenkit kb, azokat már akár ezért is megszólják, nem? Rengeteg a rosszindulatú ember, aki még ezt is a szájára venné, hogy úr isten, önkormányzati lakásban élnek, tifelétek ez nem így van?
2012. febr. 22. 19:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!