Önkormányzati lakás nekünk jár?
Figyelt kérdés
18 éve X településen laktam (falu). Párom 7 éve Y településen(falu). Ideköltöztem hozzá 3 hónapja. Én tanuló vagyok, neki több mint fél éve volt munkahelye 1,5 évig, előtte tanult, most megint dolgozik, első fizetése áprilisban. Most várjuk áprilisra a babánkat. Van esély arra, hogy X vagy Y (inkább X) településen önkormányzati lakást kapjunk?2012. febr. 22. 19:26
11/16 anonim válasza:
kétlem, hogy egy faluban van akárcsak 1 önkormányzati lakás is...
12/16 A kérdező kommentje:
Mármint arra gondolsz, hogy az összes foglalt? Mert van jó pár azt tudom, de hogy üres van e?!
2012. febr. 22. 19:57
13/16 anonim válasza:
(városban vagyok, és ott ilyen leszólás nincs.. de szerintem nem kell vele törődni:valahol lakni kell, és nyilván a legoptimálisabbat kell megkeresni) sz. menj be pénteken, a szoc.oszt.ra és kérdezd meg -az is idő, míg beszerzitek a papírokat, és még az is lehet, hogy sikerül.
14/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a nem kötekedő, hasznos válaszokat! Meg van a következő úti cél :)
2012. febr. 22. 20:03
15/16 anonim válasza:
Ez csak természetes. Írd össze egy papírra, hogy mire van szükségetek, azt adjátok be. El sem hiszem, hogy te nagykorú vagy. Hol éltél eddig? Meg mi az, hogy nektek jár?
16/16 anonim válasza:
"kétlem, hogy egy faluban van akárcsak 1 önkormányzati lakás is..."
El vagy tévedve! Nagyobb falvakban egészen biztos van, az én szülőfalumban elég sok, majdnem az összeset közalkalmazottak lakják, elsősorban tanárok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!