Anyám kényszerkijelenthet a 2 éves lányommal egy önkormányzati lakásból?
Hát jó kérlek szépen ! Azt itt válaszolt emberek szerint igen, nagyon is jó. Mert ha azt mondná Anyu h menj a francba innen a gyereket hadd itt .. (Amit yoha nem tennek meg)
Akkor nem fájna ennyire h azt mondta h húzzunk innen mind2en.. Mindegy hova.. Nem is mondtam v tettem olyan nagy dolgot h ezt tegye velünk. Próbálom nem terhelni mert én csinalok itthon mindent de csak kritizál.. Semmi sem jó neki, bármit teszek.
De az ISTEN megsegít. Rá bíztam mindent..
Az a baj egyébként rengeteg emberrel, hogy ha gond van akkor a pénz beszél és kb mindenki meghunyászkodik. Én becsülöm, hogy ebben az esetben kiálltál magadért, már ha tényleg ilyen az anyád... Abba a hozzászólók közül szinte senki nem gondolt bele, hogy mi lesz a gyerekkel. Mindenki csak támadott, amin érdemes lenne elgondolkozni.
A kérdező egy családban élt, de a férje bántalmazta így érthető okokból elhagyta és a kicsivel az anyjához költözött. A nagymama pedig mit csinál? Összebalhézik a lányával és az unokáját is az utcára akarja rakni.
Jöhet itt mindenki azzal, hogy de az anyjának köszönheti, hogy lakhatott valahol, akárhonnan is nézzük itt így megint csak a pénz az ami a fontos, és az emberség pedig jó mélyre el lett temetve.
Miért kéne a pénz miatt meghunyászkodnia egy olyan nőnek akinek az anyja a saját unokáját is utcára akarja rakni??
Ha meg tényleg olyan az anyja mint ahogy leírja, hagyja, hogy a gyerek egy ilyen idióta nagymama mellett nőjőn fel?
Ezt a többi hozzászólónak címeztem, remélem valaki értelmezi, hogy mit írtam.
Nem hiszem el, hogy tényleg az ügyvéddel beszélt, mert a vagyonkezelő ügyvédje (mint ahogy én is az vagyok) pontosan tudja, hogy igenis ki lehet ilyenkor rakni, és a lakcímbejelentés semmit sem jelent.
Max. az az adott Önkormányzat nem követi ezt a gyakorlatot saját döntése alapján. Van ahol szigorúbbak, van ahol kevésbé, de a joguk megvan hozzá, és ha sokat bőszíted az anyádat, és ő elkezd ezért hepciáskodni, végül nem lesz más választásuk.
De csak folytasd, ha az utcán akarod végezni.
Amúgy ügyvédNŐ vagyok.
És egyébként a legszebb, hogy az alpereseim nagy része beszélt valami "hozzáértővel", aki megnyugtatta őket, hogy semmi nem lehet, pont, mint amit neked mondtak.
Aztán csak kapkodták a fejüket az ítélethirdetéskor, amikor a bíróság kötelezte őket, hogy 15 napon belül kiürítve hagyják el a lakást.
Örülök neki, hogy le lettem pontozva.
Kedves lepontozók, ahogy mondani szokás akinek nem inge ne vegye magára. :) Nehéz leírni a véleményed? Egyszerűbb csak egy gombot megnyomni besértődve? Gratulálok.
Ismét le lehet pontozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!