Mi a teendo ebben a helyzetben?
Figyelt kérdés
Van egy ingatlanom, 2 éve odamenekítetten egy munkatársam mert bántalmazta a férje. Két gyerekkel ment oda. havi 40e ftban egyeztünk meg plusz a rezsi. Arról volt szó, hogy fél évig marad. Azóta szült még egyet nem tudni kitol. Olyan 1 éves a baba. Egyszerűen nem tudom őket kitenni onnan. Mindig azzal jön a nő, hogy következő hónapban elmegy. Persze sosincs ebből semmi. Sokszor a számláit én fizetem mert ő nem tudja befizetni sem. Lassan én fizetek azert mert ő ott lakik. Az alberleti díjjért is én járok a körmére. Mit tudok tenni, hogy elmenjenek onnan?2022. jan. 18. 18:38
1/7 anonim válasza:
Ha semmi papír akkor engem nem érdekelne a gyerek vagy akármi, reggel odamegyek, előttem felhív valakit aki eljön érte, vagy kirakom úgy ahogy van.
saját házamban csak az lehet akit én megtűrök ott, ha kiakarom rakni nyavicskolhat a gyereke, kinn lesz a helye az utcán.
majd gondoskodik róla az aki felcsinálta.
2/7 A kérdező kommentje:
Nincs papir sajnos, en is hulye voltam, hogy nem írtunk ezt aláírom.
2022. jan. 18. 18:43
3/7 anonim válasza:
Mondanám hogy eladtam a lakást,ha másból nem ért,aztán vinnék oda valakit,mint vevőt.
4/7 anonim válasza:
A papír hiányának pozitív oldala is van ahogy az első írta, semmi nem köti őket az ingatlanodhoz. Megmondhatod neki hogy x napja van összepakolni és kulturáltan elmenni, vagy az x. napon rendőri kísérettel fogsz menni és abban nem lesz köszönet.
5/7 anonim válasza:
"Nincs papir sajnos, en is hulye voltam, hogy nem írtunk ezt aláírom."
Örülj neki hogy nincs papír, így bármikor kirakhatod az ingyenélő drogost. Ha lenne szerződés akkor megilleti a birtokvédelem és kb. sosem tudnám kitenni. Így ma este is kidobhatod őket.
6/7 anonim válasza:
Kitenném. Nem tudja bizonyítani úgy se, hogy ott lakott. Ez az a tipikus helyzet hogy az ember a kisujját nyújtja és letépik a karját. Te emberséges voltál, ő meg ezt ilyen csúnyán kihasználja. Mondd azt eki hogy eladtad az ingatlant, van 30 napja elhúzni. Nem tudom, jártál e a lakásban azóta hogy ő ott él, ha nem, akkor azért én felkészülnék a helyedben horror állapotokra. Aki ilyen pfátlan nemfizető, az általában le is lakja a kecót rendesen.
7/7 anonim válasza:
Szólnék neki, hogy 30 napja kiköltözni aztán áramot-vizet kikapcsoltatnám.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!