Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Mennyire szoktak részben,...

Mennyire szoktak részben, kevésbé bútorozott lakásokat keresni ill. kivenni albérlők Budapesten? Milyen arányban vannak kb?

Figyelt kérdés
Ugye az albérlet/ingatlan hirdető oldalakon lehet részben bútorozottat is jelölni. Pl akkor, ha van konyhapult, polc, szekrény de nincs fotel, ágy.

jan. 19. 13:16
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Én biztos nem akarnék sokak által használt ágyban aludni, olyan fotelban tölteni az idömet. Ami lemosható, az rendben, de semmi más nem
jan. 19. 14:17
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

azért vannak, pl én is ilyen vagyok, az első lakásom üres volt, abba vettem mindent és onnan viszem tovább

sztem kb 40 százalék

jan. 19. 18:49
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

A bútorzatnak nem része a konyhabútor - az beépített, használatra kész kell legyen. Konyhaszekrény, pult, tűzhely nélkül nemigen keres lakást senki. (Akadhat kivétel.)

Ha diákoknak adod ki, akkor általában minimális bútorzattal érdemes (nem hoznak maguknak ágyat, széket, asztalt). Akkor legyen benne fekhely, asztal, szék, szekrényféleség. Semmi szükségtelen, semmi túl értékes ne legyen!

Ha nem diákoknak adnád, akkor lehet üres (van aki szívesen hozza a saját bútorát) - vagy megbeszélheted: üresen szeretné, vagy legyen inkább minimálisan bútorozva.

Vagy benne hagyod a meglévő bútorokat (használható állapotban és nem túlzsúfolva!). Ha mégis üresen szeretné, kirámolsz.

jan. 19. 21:16
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Én kifejezetten kisállatosoknak adok ki. Nálam van konyhabútor, gépek és ennyi.

Ők preferálják, mert általában saját bútorral érkeznek.

jan. 20. 12:55
 5/6 anonim ***** válasza:

Diákként azt szerettem, ahol van egy ágy, asztal, szekrény, konyhapult, mosógép, hűtő, tűzhely. Azért vettem ki bútorozottat, mert nem lett volna pénzem saját ágyat, meg ilyeneket venni, de folyamatosan problémát okozott, hogy a tulaj által "ízlésesen berendezett" lakásban mivel takarjam le a nekem nem tetsző fotelt, dohányzóasztalt, hova rakjam a szerintem ronda szőnyeget, meg a sablonos giccses porfogókat.

Mióta can rendes fizetésem, csakis bútorozatlan, de gépesített lakást keresek. Macerásabb költözni, venni is kell egy-két dolgot, de legalább otthon fogom tudni érezni magam.

jan. 29. 23:31
 6/6 anonim ***** válasza:
Konyhabutor es gepesites legyem mindenkepp
tegnapelőtt 07:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!