Budapesten mennyiért lehet "kapni" normális állapotú, bútorozott minimum 2 szobás albérletet?
talán a perem-kerületekben, vagy Bp. agglomeráció-s övezeteiben...
a belvárosban, és a METRO vonalai mellett, biztosan nem!
Hát ez igencsak változó.
Mi a Kodály Köröndnél béreltünk egy félig bútorozott, új építésű társasházban 2 szobásat 80.000-ért. A félig bútorozott jelentése, hogy konyha-fürdő-wc bútor van, esetlegesen a szobákban ágy, szekrény, asztalka (nálunk volt). Minden új, Ikeás volt.
60.000-ért, jó helyen, 2szobás jó állapotú bútorozottat soha nem fogsz találni. Esetleg 1,5 szobásat bútorozottan, de akkor vagy a környék vagy a lakás állapota nem lesz jó.
80-100.000 körül lehet nézelődni szerintem, de az árak ennél magasabbak is lehetnek.
Mi 60-ért (+13.000 közös költség, amiben benne van a víz)bérelünk egy 55 nm-es ingatlant Lipótvárosban. Szóval nem lehetetlen, de én nem magánszemélytől keresnék, hanem cégektől. Mi is cégtől béreljük, van gondnoka a lakásunknak, havonta kell utalni és a cég ad számlát is mindig.
60 alatt csak akkor lehetséges, ha nemcsak kinn van, de a rezsivel még rosszabbul jársz. Egy Határ úti panelnek ugyanis 40 a fűtése télen nyáron fixen.
Ha úgy értendő a kérdés, ahogy az # 5 válaszoló írta, vagyis rezsivel együtt 60, úgy biztos hogy nem.
Csepel elején egy nagyméretű 1,5 szobás panelt szerintem ki lehet fogni.
Nekem is itt van lakásom. Annak idején a szüleim vették, mert az ELTE TTK-ra jártam, az meg viszonylag közel volt, 30 perc BKV-val. 2007-ben végeztem. Azóta elköltöznék, csakhogy eladhatatlan a lakás, még milliókkal a 12 évvel ezelőtti értéke alatt is.
Szerintem sokan vannak ezzel így, így sokan is adják ki a környéken. Fölöttem is évek óta kiadják a lakást. Kb fél évente váltogatják egymást a bérlők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!