Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Kevés pénzből halálig?

Kevés pénzből halálig?

Figyelt kérdés
Akik 300 ezerből vagy esetleg kevesebből gazdálkodnak,hogyan dolgozzák fel a helyzetet hogy hónapról hónapra ki kell számolni minden forintot egy életen át?
tegnap 13:44
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
12%

Akár a töredékét is vígan feldolgozom.

A lényeg hogy szolga ne legyek, legyek napi 24 órában szabad és vasegészség legyen. Minden más jön magától. Még a több pénz is az kell.

tegnap 13:47
 2/13 anonim ***** válasza:
53%
Ez igényektől, kiadásoktól, lakhatástól függ. De leginkább utóbbi kettő. 300 alatt is spóroltam finom étkezések mellett és azt a spórolást évente többször felhasználtam jó élményekre. A jó élményekben volt például éttermezés is. Értem a kérdést, de rám például nem jó példa ez a 300. :-)
tegnap 14:03
 3/13 anonim ***** válasza:
86%
Minden csak attól függ, hogy milyenek az igényeid, és hol laksz. Ha van saját lakás, akkor ki lehet belőle jönni, ha albérletet is fizetni kell akkor nem. Hidd el elég sokan keresnek ebben az országban ilyen kevés pénzt, vagy még kevesebbet, mégis elvannak. Elvannak mert nem tehetnek mást, nem lehet mindenki informatikus meg online kereskedő stb.
tegnap 14:03
 4/13 anonim ***** válasza:
39%

Az ilyen emberek beleszületnek ebbe, és bele nőnek.

Az más, és ott lehet, hogy a kötél lesz a megoldás, amikor pl. meghalnak a pénzes szülők, a lóvé elmegy, a gyerek meg ott marad a büfé diplomával, amivel 20. senki lesz csak a multinál, mert ő nem fog ám dolgozni máshol, mint egy proli.

tegnap 14:36
 5/13 A kérdező kommentje:

Természetesen ezt bérleti költség mellett értem.

150 ezer rezsivel egyedül. Oda a pénz fele. 100 elmegy ételre. Marad 50 minden másra.

Vagy szoba 50-60 ezerért harmad magaddal.

tegnap 14:49
 6/13 anonim ***** válasza:
63%
5. Ilyen matek mellett, anyuékkal lakni a legjobb, vagy pasival.
tegnap 14:52
 7/13 anonim ***** válasza:
kimész külföldre és össze szeded a sajátod árát vagy az önerőt
tegnap 15:31
 8/13 anonim ***** válasza:

Igényektől függ az egész. Visszagondolva, milyen körülmények között élték le az életüket a nagyszüleim, dohos parasztház, munka napfelkeltétől naplementéig melegben-hidegben-sárban és trágyában, autójuk, tévéjük soha sem volt, rádió és könyvek jelentették a szórakozást. Ennek ellenére mégis boldogok voltak. Voltak gyerekeik, imádták az unokákat és én is őket.

Ma meg egyeseket szétvet az ideg ha hideg a hamburger vagy nem vehetnek legújabb telefont. Tömény irigységgel nézik a közösségi médiát kinek mennyivel van "több".

tegnap 15:54
 9/13 anonim ***** válasza:
280-ból élünk ketten. Köszönjük jól vagyunk...igaz, kerülnek az utca lakói, mert szegények vagyunk.
tegnap 16:22
 10/13 A kérdező kommentje:
Szívesen olvasnám a 280 körüliek szokásait. Mit esznek,hol,miket vesznek stb.
tegnap 16:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!