Ha van két kutya,akik együtt nőttek fel,mindig együtt játszanak stb.. Ha összeverekednek tudd halálig is fajulni? Nincs köztük egy erős kötelék vagy valami ? Lehet hogy hülye kérdés de kíváncsi vagyok.
Megolheti az erosebb a gyengebbet
Bar az ilyesmi egyutt felnott allatoknal ritka
Mindig van egy bizonyos szazaleknyi esely ra, hogy az egyik annyira heves, pl. kaja vagy jatekfeltes miatt, hogy kepes sulyosan megsebesiteni a masikat. Eleg egy rossz mozdulat, nem kell ahhoz tudatossag, csak megtortenik. Ritka, de van amikor halallal vegzodik egy ilyen verekedes, nagy meretkulonbseg mellett plane.
Igaz hogy kutya-macska parosnal hallottam, de egyutt nottek fel, joban voltak, majd a macska odament a kutya taljahoz eves kozben, az meg elkapta es eltort a gerince. Ebben sem volt ölni akaras szerintem, inkabb szerencsetlen baleset.
Több ilyen történetet is hallottam, bár ott a kutyák nem együtt nőttek fel, de szerintem ez nem olyan meghatározó náluk, mint ahogy hisszük.
Ismerősömnél a kau roppantotta el egy pillanat alatt a tacskó gerincét és elvileg a közelében nem volt a verekedésnek, csak félre akarta rakni, hogy közelebb lehessen a gazdihoz.
Menhelyre is néha hoznak úgy kutyát, hogy a tesók felnőve nem bírják egymást elviselni... Bulloknál meg teljesen általános, hogy nem lehet menhelyen együtt tovább tartani őket, mert a sok ingert egymáson vezetik le...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!