Hogyan tehetem még jobbá a csincsillám életét?
Ma majdnem elveszítettem. Megtanultam jobban becsülni. 3 éve van nálam, de úgy érzem, nem foglalkoztam vele eleget - ritkán engedtem sétálni, nem naponta. Sokszor a szüleim takarították. Ma megváltozott, mert teljes mértékben becsülni kezdtem. Elrendeztem és megfuttattam. 2 emeletes, egész nagy ketrece van, fával és egy rágókővel, és egy csővel, amibe bele tud bújni. Mit tegyek, hogy szoros legyen köztünk a kötelék és jobb legyen a kapcsolatunk? Kézhez van szokva, csak kicsit izgága, mint a legtöbb csinesz. Láttam tök cuki videókat, mint például a chincilla masszázs stb, mindig irigyeltem őket mert nem voltam olyan jóba a csinimmel :)
Köszi a válasazokat!
A csincsilla.info oldalt böngészgesd, teli van jó tanácsokkal.
És mindenképp szerezz neki egy azonos nemű párt. A szüleidet esetleg azzal tudod meggyőzni, hogy ketten sem esznek sokkal többet, mint egyedül és hogy mivel azonos neműek, nem fognak szaporodni sem. Ráadásul ketten egészségesebbek lesznek és kedvesebbek is. Szóval hajrá! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!