Hogyan tehetem kezessé a hörcsögömet? Dzsungáriai törpehörcsögről van szó.
Figyelt kérdés
A kezessé tétel alatt azt értem, hogy hogyan ne féljen tőlem. Ja és hogyan vehetném a kezembe anélkül, hogy elmenekülne?2014. máj. 22. 15:55
1/6 anonim válasza:
Sok türelemmel, de még úgy sincs garancia rá. Nekem sok dzsungim volt, volt amelyik elült a tenyeremen, volt amelyik egy év után is nekemugrott, ha benyúltam a ketrecbe, meg olyan is amelyiket jóformán csak meglesni tudtam, mert minden neszre fejvesztve menekült a házába, pedig esküszöm nem szadiztam egyiket sem.
2/6 A kérdező kommentje:
De te milyen módszerrel próbálkoztál?
2014. máj. 22. 16:23
3/6 anonim válasza:
Nekem aranyhörcsögeim voltak, mind nagyon szelíd volt, de lehet hogy csak szerencsém volt.:) Az én módszerem a következő: beraktam a kezem a ketrecbe, egészen le a talajra úgy, hogy a tenyerem fölfelé nézett. A tenyérbe raktam a finom falatokat, aminek nem tudtak ellenállni, így előbb-utóbb kénytelenek voltak ráülni a kezemre. Ez nálam hamar bevált, megszokták az emberi kezet, ketrecen kívül is gond nélkül ültek a tenyeremben. Persze türelem azért kell hozzá, sőt ha vérmesebb a höri, egy-két harapás is megtörténhet. Sok sikert a szelídítéshez! :)
4/6 anonim válasza:
1-es vagyok, a dzsungáriai nehezebb eset, de a módszer ugyanaz, engedni kell sokat szaglászni, meg próbálni kézből etetni.
5/6 anonim válasza:
Írd be ezt a kérdést google-ba, és kb 100 hasonló kérdést fog kiadni. Azokat olvasd el, és megkapod a választ. Már lusta vagyok mindegyikhez leírni a fél oldalas monológomat...
6/6 anonim válasza:
sokszor vedd a kezedbe etesd kicsit futtasd simogasd szagoltasd meg magadat vele nekem bevált
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!