Fél éves a dzsungáriai törpehörcsögöm. Hatalmasra nőttek a körmei, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Kb 3-4 napja láttam meg, hogy mekkorák lettek a kiskörmei. Ugyanazt csinálja, semmi nem változott a ketrecében. Nem lett lustább, hogy esetleg ne koptassa, naponta kb 1 órát van kint kézbe, és az ágyon mászkál Vagy a golyóba belerakom, és akkor tekerhet az egész lakásba. Nem tudom mit tehetnék, vagy ez természetes? Rágja saját magának, ezt szabad hagynom?
Köszi mindent választ :)
2014. máj. 12. 16:10
1/4 anonim válasza:
Szerintem, ha orvoshoz vinnéd, fogná és levágna a körméből. De akár te is megteheted, tengerimalacomnak szoktam vágni, persze nem tövig, mert szüksége van egy bizonyos hosszra, de ha te úgy látod, hoy "természetellenesen" hosszú, akkor vágd le neki.
2/4 anonim válasza:
Az első jól írta, de nem szüksége van bizonyos hosszra, hanem egy idő után egy ér van a körmében, amit jobb nem elvágni.......
Ezért jobb állatorvosra bízni.
3/4 anonim válasza:
Van benn neki WC papír guriga? Az enyém azt szokta kaparászni a karmaival, és attól mindig kopik a karma annyit, hogy megfelelő méretű maradjon. És a foga is kopik, mert rágcsálni is szokta. :) A kis cafatokkal kibéleli a házát, és abban alszik. Úgyhogy ha nincs bent neki, tegyél be egyet, mert több szempontból is hasznos. :)
4/4 A kérdező kommentje:
van bent neki, és nekem is felhordja a darabokat az emeletere a házába :)
2014. máj. 21. 20:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!