Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Milyen árban lehet albérletet...

Milyen árban lehet albérletet találni Győr Moson Sopron megyében falun? Régebbi vagy felújított ingatlan, nem túl nagy olyan 100-négyzetméter körüli.

Figyelt kérdés
A fizetésem sajnos nem túl magas 260 ezer Ft nettó. Havi rezsivel együtt olyan 120 ezer Ft lenne megengedhető számomra. Esetleg valaki aki hasonló helyzetben van talált megfelelő albérletet?
jan. 19. 14:36
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Én Téten bérlek egy 100m2 Kádár kockát

130.000 Ft +rezsi

Van egy garázs is a telken és házhoz tartozik egy nagyobb műhely is.

jan. 19. 14:41
 2/10 A kérdező kommentje:

1. Köszönöm szépen a választ. Megkérdezhetem, hogy mennyi a havi rezsi, mennyivel lehet számolni egy hasonló házban.

Mivel én is Kádár kocka házat szeretnék bérelni, garázs melléképületek, udvar ami fontos lenne.

jan. 19. 14:52
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Hát nézd nekem gázkazánom van a melegvíz,a fűtés és a sütő is arról megy, régi Kádár kocka,nem a legjobb a szigetelése a háznak,régi fa ablakok is vannak

80.000 Ft a gáz havonta

jan. 19. 15:03
 4/10 A kérdező kommentje:

Nagyon sok a gáz számla, ezt így nem tudnám fizetni. Viszont olyan házat fogok keresni, amiben Cserépkályha vagy kandalló van, hogy legalább a fűtés számlám ne legyen olyan magas.

Egyedüli keresettel, nagyon nehéz, albérletben mindent tudni fizetni.

jan. 19. 15:31
 5/10 anonim ***** válasza:

Igaz, Veszprém megye, és kisváros ( Győrtől 50km), de szerintem GYMS megyében sem találsz 100+rezsi alatt. Viszont a gázszámla, amit a 3-as írt, nagyon sok. Mi 3-an vagyunk kb 80nm-en, mindig beleférünk a kedvezményes keretbe. ( összeget nem tudok, párom intézi.) Igaz, rásegítünk a kandallóval, viszont van egy nem használt 30nm, amit viszi a meleget. a, és átlag 20-24 fok van bent.

Mivel azonban udvart is írtál, ha bevállalnád, a kertészkedéssel az élelmiszer jó részét meg tudod termelni, ha ügyes vagy.

jan. 20. 00:17
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Jó dolog a Kádàr kocka (nekem az van), de kegyetlenül rossz a szigetelése. Nagyon meg kell csinálni, hogy ne legyen sok a fűtésszámla.
jan. 20. 13:01
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

A cserépkályha sem olcsó. 1 kályha nem fűti be az egész házat, nem ad melegvizet.

Utóbbit külön gáz-vagy villany bojlerrel kell megoldanod.

Ott vagy, ahol a part szakad.

jan. 26. 04:29
 8/10 anonim ***** válasza:
7-es vagyok. A fa és a gyújtós sem olcsó.
jan. 26. 04:30
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Mekkora a család, hogy 100 m2 az igény?

Konvektor vagy kályha fűtéssel esetleg 1 nagy szobát kifűtesz.

Ha hajlandók vagytok télre összehúzni magatokat...

Fával vágástól számítva a második évben lehet hatékonyan fűteni. És ha közben költözni kell?

Ha egyedül vagy, inkább ágyat bérelj Győrben. 900, 1000 Ft /nap + rezsi.

jan. 26. 10:15
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

#9; nem biztos, hogy van család.

Nekem egyedül is kell a 70m2..

Nappali, konyha, háló, normál méretű fürdő, gardrób, folyosó és hipp-hopp össze is jön a 70 m2.

febr. 5. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!