Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Milyen árban lehet albérletet...

Milyen árban lehet albérletet találni Győr Moson Sopron megyében falun? Régebbi vagy felújított ingatlan, nem túl nagy olyan 100-négyzetméter körüli.

Figyelt kérdés
A fizetésem sajnos nem túl magas 260 ezer Ft nettó. Havi rezsivel együtt olyan 120 ezer Ft lenne megengedhető számomra. Esetleg valaki aki hasonló helyzetben van talált megfelelő albérletet?
tegnap 14:36
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Én Téten bérlek egy 100m2 Kádár kockát

130.000 Ft +rezsi

Van egy garázs is a telken és házhoz tartozik egy nagyobb műhely is.

tegnap 14:41
 2/6 A kérdező kommentje:

1. Köszönöm szépen a választ. Megkérdezhetem, hogy mennyi a havi rezsi, mennyivel lehet számolni egy hasonló házban.

Mivel én is Kádár kocka házat szeretnék bérelni, garázs melléképületek, udvar ami fontos lenne.

tegnap 14:52
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Hát nézd nekem gázkazánom van a melegvíz,a fűtés és a sütő is arról megy, régi Kádár kocka,nem a legjobb a szigetelése a háznak,régi fa ablakok is vannak

80.000 Ft a gáz havonta

tegnap 15:03
 4/6 A kérdező kommentje:

Nagyon sok a gáz számla, ezt így nem tudnám fizetni. Viszont olyan házat fogok keresni, amiben Cserépkályha vagy kandalló van, hogy legalább a fűtés számlám ne legyen olyan magas.

Egyedüli keresettel, nagyon nehéz, albérletben mindent tudni fizetni.

tegnap 15:31
 5/6 anonim ***** válasza:

Igaz, Veszprém megye, és kisváros ( Győrtől 50km), de szerintem GYMS megyében sem találsz 100+rezsi alatt. Viszont a gázszámla, amit a 3-as írt, nagyon sok. Mi 3-an vagyunk kb 80nm-en, mindig beleférünk a kedvezményes keretbe. ( összeget nem tudok, párom intézi.) Igaz, rásegítünk a kandallóval, viszont van egy nem használt 30nm, amit viszi a meleget. a, és átlag 20-24 fok van bent.

Mivel azonban udvart is írtál, ha bevállalnád, a kertészkedéssel az élelmiszer jó részét meg tudod termelni, ha ügyes vagy.

ma 00:17
 6/6 anonim ***** válasza:
Jó dolog a Kádàr kocka (nekem az van), de kegyetlenül rossz a szigetelése. Nagyon meg kell csinálni, hogy ne legyen sok a fűtésszámla.
ma 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!