Vidéken, 600-1500as lakosságu falun mennyiért lehet bérbe adni egy 2-3 szobás felújított lakást ? 60-70 négyzetméteres lakásról beszélünk, már többen is ki akarták venni.
Figyelt kérdés
2022. dec. 15. 08:55
1/8 A kérdező kommentje:
A falu Győr Moson Sopron megyében található.
2022. dec. 15. 08:55
2/8 A kérdező kommentje:
Munkahelyekre van buszjárat minden, 30-40km vannak tőle közepes városok például Győr/pápa
2022. dec. 15. 09:01
3/8 anonim válasza:
Ingatlan.com nézd meg, mennyiért kínáljak a hasonló lakasokat a környéken...
4/8 A kérdező kommentje:
Nem az ingatlan árára vagyok kíváncsi, hanem hogy mennyiért tudnám bérbe adni !!! Erről nincs semmi adat sehol hogy mennyit lehet érte kérni.
2022. dec. 15. 10:21
5/8 Revolúcióbiológus válasza:
Ilyen kistelepüléseken nincs működő bérleti piac amihez hasonlítani tudod. Ha valami munkaközvetítő cég megkeres, hogy kivennék munkásszállónak akkor nekik nyomott áron ki tudod adni, de legfeljebb egy hasonló állapotú városi (pl. győri) lakás 50-75%-áért.
6/8 anonim válasza:
4. Bakker, a BÉRbe kiadandó ingatlanokat is ott hirdetik!
7/8 anonim válasza:
Hát szerintem egy ilyenért örülj, ha találsz valakit, aki kiveszi. A többség ha már albérlet, akkor nem akar falun lakni, hanem ott, ahol dolgozik. Valószínűleg nem sok munkalehetőség lehet ott, szóval oda főleg azok költöznek, akik megvesznek ott egy házat és utána bejárnak a városba dolgozni. Szóval olyan 50 ezernél szerintem nem ér ez többet, hiába több szobás lakás. Ha a városban lenne, akkor lehetne többért kiadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!