A bérlő nem tartja be a határidőt?
Van egy bérlőm,eléggé problémás.
A fizetési határidő mindig a hónap 5.napja. Ez a szerződésben is benne van.
Mostanában csak 20-25.e körül tud fizetni. Tehát múltkor írtam neki, 7-ém,hogy megkérem fizessen,mert 2 napja késik. Erre annyit írt,hogy legkorábban csak 20-án rud. És ennyi.
Engem ez eléggé felháborított.
Ilyen esetben kiküldhetek felszólítást,aztán szerződést bonthatok?
Ez az összeg a fiam egyetemi tanulmányit fedezi,tehát nem ingyenélők vagyunk akik ebből élnek,nem ezért van kiadva. Így fontos,hogy tartsa a határidőt,hiszen nem hiába állapodtunk meg egy határidőbsn.
8: Hú, ez okos volt! Eszembe sem jutott eddig!
Kérdező, amúgy 1-jétől 31-éig vonatkozik a bérleti díj?
Az 5-össel egyetértek! A saját erdekedben bonts vele szerződést. Nem olyan nehéz új bérlőt találni manapság és lehet, hogy sokkal megbízhatóbb lenne.
Én is bérlő vagyok és a pofám leszakad a viselkedésétől. Eleve elvárom, hogy ha udvariasan írok valakinek, ő is adja meg a tiszteletet és udvariasan válaszoljon, ne bunkón. Nekem mindig az első, amint fizetést kapok, hogy a bérleti díjat és a rezsit rendezzem. Jó, én is voltam táppénzen műtét miatt két hónapig és bár akkor is pontosan fizettem, nekem nem volt gond szerencsére, de el tudom képzelni, hogy van, aki egy ilyen helyzetben kicsit megcsúszik. Azt még megértem. De nem minden hónapban! 🙄
Hidd el, találsz te rendesebb bérlőt is.
Vágd ki.
Túl rövid az élet ahhoz hogy hülyékkel foglalkozz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!