Ki hogy dontenete a helyemben?
Tudom, nekem kell eldonteni, de jelenleg teljesen donteskeptelen vagyok uh meghallgatnam ki hogy gondolja.
Jelenleg egy 20nm-es Tetoteri lakásban vagyok egyedül, amiért 70ezret fizetek.
Az ár nyilván nagyon jó, de pici es a tetoter sem túl előnyös.
Másik opció, 120ezer, 40+ négyzetméter, ahol jobban ereznem magam, athivni is tudnék embereket. Csakhát ugye plusz 50k...
Melyiket választanatok egyedulallokent?
(a jelenlegibe még egy csajt se lehet felhozni kB arra a 20nmre:D, de egy ev alatt ez 600k tobbletkoltseg lenne.)
11: FB-on és Jófogáson szoktam látni.
Marketplace-en egyszer amire rákeresel, azt utána automatikusan feldobálja, úgyhogy naponta legalább fél tucat újat mutat rákeresés nélkül is.
55-75-ig elég nagy kínálat van. Másfél szobásak, bútorozva, gépesítve. Van, ahol ebben az összegben már a rezsi is benne van. Normális hirdetési szöveggel.
Komolyan közel 600 ezret keresel és sajnálod a pénzt 40 négyzetméternyi élettérre?
Én is kifejezetten spórolós vagyok, de 300 ezres fizetés felett egy percig nem gondolkodnék. Alacsony fizetésnél nyilván rá vagy kényszerülve.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!