Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Ki hogy dontenete a helyemben?

Ki hogy dontenete a helyemben?

Figyelt kérdés

Tudom, nekem kell eldonteni, de jelenleg teljesen donteskeptelen vagyok uh meghallgatnam ki hogy gondolja.

Jelenleg egy 20nm-es Tetoteri lakásban vagyok egyedül, amiért 70ezret fizetek.

Az ár nyilván nagyon jó, de pici es a tetoter sem túl előnyös.

Másik opció, 120ezer, 40+ négyzetméter, ahol jobban ereznem magam, athivni is tudnék embereket. Csakhát ugye plusz 50k...

Melyiket választanatok egyedulallokent?

(a jelenlegibe még egy csajt se lehet felhozni kB arra a 20nmre:D, de egy ev alatt ez 600k tobbletkoltseg lenne.)

2022. jan. 3. 19:34
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
#10 Azért megnézném hol találsz 70 ezerért élhető lakást. Ennyiért szobák vannak. Belvárosba főleg nem, ahol inkább kiadják Airbnb-re, mert a turisták azért jönnek-mennek most is.
2022. jan. 3. 23:34
 12/15 anonim ***** válasza:
25%

11: FB-on és Jófogáson szoktam látni.

Marketplace-en egyszer amire rákeresel, azt utána automatikusan feldobálja, úgyhogy naponta legalább fél tucat újat mutat rákeresés nélkül is.

55-75-ig elég nagy kínálat van. Másfél szobásak, bútorozva, gépesítve. Van, ahol ebben az összegben már a rezsi is benne van. Normális hirdetési szöveggel.

2022. jan. 3. 23:38
 13/15 anonim válasza:
100%

Komolyan közel 600 ezret keresel és sajnálod a pénzt 40 négyzetméternyi élettérre?

Én is kifejezetten spórolós vagyok, de 300 ezres fizetés felett egy percig nem gondolkodnék. Alacsony fizetésnél nyilván rá vagy kényszerülve.

2022. jan. 3. 23:45
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Kevesebbet kell takarítani, ez nekem egyedülálló pasiként szempont lenne. A csajok inkább a tisztaságot nézik, abból nagyon leveszik milyen vagy.
2022. jan. 3. 23:50
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha ki tudod fizetni a drágábbat is, akkor megéri. Az a többletköltség ijesztően hangzik, de ha jó a kereseted alapból, akkor ez havonta nem lesz akkora ugrás. Ezt te tudhatod csak.
2022. jan. 3. 23:58
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!