Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Vélemények a padlófűtésről?

Vélemények a padlófűtésről?

Figyelt kérdés

Sziasztok, nemsokára költözök (Először élek majd egyedül, szóval bármilyen tanácsot szívesen fogadok amúgy:D Családdal elég szar a kapcsolat, szóval tőlük nem tudok / fogok kérdezni).

Padlófűtés lesz. Változó mennyit melózok naponta, 6-8 óra. Mi lenne az optimálisabb? Felfűteni a lakást vagy egy fix hőmérsékleten tartani? Mennyibe fog ez nekem kb kerülni? 65-70 négyzetméteres a lakás.

Köszönöm :) BÚÉK

2022. jan. 2. 21:42
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
36%

Én csak arra próbáltam rámutatni, hogy ez olyasmi, amit érdemes tudni, ha mint írtad, ezután önállóan fogsz élni. Ugyanis a padlófűtéses lakásnál lényegesen gyakoribb a panel lakás, és nem árt tudni, melyik épület is a panel, pl. akkor, mikor valaki szidni kezdi neked, olyan tulajdonságai miatt, amik egy idén épült társasházra (ami nem panel!) már egyáltalán nem jellemzőek.

Nagyon cuki a stílusod, kérdező... 18-as voltam.

2022. jan. 3. 14:56
 22/23 anonim ***** válasza:
90%

Teljesen jó fűtés... Csak lomha a reagálása.

Hosszú hétvégi távollét, téli vakáció esetén NEM szabad lekapcsolni.

Off. Én visszakapcsolás után kb. 5 óra elteltével éreztem hogy van fűtés.

A keringető szivattyút nyáron 1-1 alkalommal kapcsold be. Nehogy leragadjon.

2022. jan. 3. 18:07
 23/23 anonim ***** válasza:
88%
Nincs elég meleg a padlófűtésnél? Lol, aki ilyet ír, nem volt még padlófűtéses lakásban. Én voltam több ilyen lakásban is az utóbbi időben. Uncsiméknál kisgyerek miatt mindig kellemes 22-23 fok van, és rendkivül kényelmes, hogy papucs nélkül lehet mindenütt járni, fürdőben is, nem fagy le a talpad a hideg járólapon, hanem meleg. Meg lehet a földön is ülni pl, játszani a gyerekkel, stb, nem fázol fel. Másik rokonnál voltunk most karácsonykor, szintén csak padlófűtés, kicsit megnyomta a kazánt, nehogy fázzunk. Minimum 25 fok volt a házban, nemhogy nem volt meleg... A legjobb dolog a padlófűtés.
2022. jan. 3. 22:45
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!