Hogyan vigyem albérletbe a cicáim?
Szerintem először keress olyan albérletet, ahova egyáltalán engednek két macskát, aztán ráérsz majd ezen gondolkozni, elárulom, a lehetőségek 98 százalékát ezzel az opcióval ki is lőheted.
Én például már egyáltalán nem engedek macskát anyu kiadó lakásába (én intézem), mert anno nagyon megszívtam egy macskás lakóval.
Ha nagy nehezen találsz is, arra biztosan számíthatsz, hogy minimum megduplázzák a kaució összegét, hogy gond esetén fedezze a kárukat, neked meg fogalmad sem lehet arról, hogy a költözés miatti stressztől mi a fenét fognak művelni egy új helyen. Hosszas keresgélésre számíts és rengeteg egyéb bosszúságra, minden héten két cicát ennek az oda-vissza utazgatásnak kitenni már kínzás kategória szerintem, bármennyire kalandvágyóak is, marhára nem fogják élvezni, hogy minden pénteken és vasárnap utazhatnak két órát boxban, buszon-vonaton, meg még ugye ott lesz a BKK is, ráadásul egy boxba akarsz berakni kettőt vagy majd elbírsz két szállítóval plusz a saját
cuccoddal is, meg anyuka káposztájával amit otthonról küldött? Tisztában vagy azzal is, hogy ez a két óra a pesti közlekedéssel is számolva lesz legalább három, mert ritka, hogy pont a pályaudvar tövében sikerüljön találni egy macskabarát garzont. Macskákkal szoba se nagyon jöhet szóba, ki a vihar akarna együtt élni két macskával meg az almukkal, ha lakhat nélkülük is, így önálló lakás kell, ami drága és ez esetben a kaució is rengeteget dob majd rajta.
Ha csak a költözés az egyetlen megoldás, akkor először próbálj felhajtani albit, ahol ezt engedik és utána legalább ne gyötörd őket a heti utaztatással, hanem nőj fel, ha már egyszer elköltözöl és ne hurcibáld őket haza anyukához minden rohadt héten puszta honvágyból, meg házi kosztért.
hordozóban poggyásznak minősül, de az is kérdés egyáltalán, hogy elférnek-e melletted, mert egy hordozó még oké, de kettő, vagy egy nagyobb méretű egy buszon mégis hova, még vonaton is necces, az ülésre meg nem rakhatod, hacsak nem veszel nekik külön jegyet, egyéb esetben a lábadnál kell elhelyezni, már ha lesz két macskának egyáltalán hely. Egyáltalán nem gondoltad ezt te rendesen és felelősen végig.
Vagy a macska marad otthon, vagy te nem járkálsz haza. Hetente végigcűgölni szegény macskákat szenvedés lesz. Nem, egy macska se élvezi. Te se fogod, még kocsival is nyűgös dolog, nemhogy tömegközlekedéssel.
1-2 havonta egyszer még csak-csak túlélhető, bár arra a 2 napra bízd rá az etetést, almozást valakire.
Az átrendezett szobában ugyanazok a szagok maradnak. A bkv, vonat, albi, szülők kecója mind külön történet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!