Hogyan vigyem albérletbe a cicáim?
Hát először is, nyilván szükséged lesz macskahordozókra.
Aztán jó előre kezdj el keresni olyan kiadó lakást, ahová lehet vinni állatot. És ne lepődj meg, hogy ha amint megtudják, hogy macskával költöznél, egyből több lesz a kaució.
Amúgy meg a cicákat eléggé meg tudja viselni egy ilyen életmód, ha minden hétvégén ide-oda hurcolászod őket. Ha minden hétvégén hazamész a szüleidhez, akkor valószínűleg jobban éreznék magukat állandóan a megszokott helyükön.
Tehat ha jol ertem, akkor csak hetvegente akarod tomegkozlekedessel utaztatni a macskakat? Raadasul az alberlet mar meg is van, de gondolom a tulaj nem tud a remek tervedrol.
Bocsi, de ez nagyon szar otlet. Stressznek teszed ki oket, ilyen hidegben meg is fazhatnak, raadasul szerintem ket macskat egy ember nem is nagyon szallithathat vonaton pl bar nem irtad, mivel mesz. A tulaj engedelye is kell hozza, eleg egy “kedves” szomszed, aki jelent neki es maris repulsz, jogosan, ha nem tud rola.
Vagy keresel masik alberletet es viszed a macskakat vagy otthon hagyod oket.
Az, hogy atrendezed a szobadat nem neveznem nagy valtozasnak, tehat ebbol azt levonni, hogy szeretik a “kalandokat” faszsag. Nem, a macskak altalaban nem szeretik az ide-oda rancigalast.
1# teljesen jól leírta.( kicsit nézz utána a macskák természetes életének)
A macskának saját területe van, azon nem igen változtat. Az ide-oda környezetváltozás miatt újabb, számodra kellemetlen szokásokat okozhat a macskáknál a stressz miatt. Albérletbe ha megkapar egy mdf ajtót, az számodra 100 ezres ajtócserét vagy bútorcserét jelent azonnal( nem festhető).
Akkor keress olyan alberletet, ahova viheted oket. Ha jol ertem, mas valasztasod egyebkent sincs, mert otthon nem hagyhatod oket, tehat nem is ertem hogy merult fel az,hogy csak hetvegente viszed el oket.
Mi az, hogy a tap miatt veszitetted el az egyiket majdnem? Ez erdekes, kifejtened? Az en cicam csak jo minosegu tapot eszik mar 7 eve, ilyenrol meg nem hallottam :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!