Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Hogyan vigyem albérletbe a...

Hogyan vigyem albérletbe a cicáim?

Figyelt kérdés
Hamarosan albérletbe költözöm Pestre mert oda fogok járni egyetemre.Az lenne a kérdésem hogy nekem van 2 cicám akik nélkül ugymond nem tudok élni😅 és szeretném őket is magammal vinni és hozni hétvégenként.Csak nem tudom hogy ezt hogy oldjam meg eggyel még nem is lett volna gond na de kettővel már más a helyzet sajnos.Tudom örültség es biztos lesznek páran akik ezt az orromra kötik majd de nem izgat én szeretem őket és szükségem van rájuk.Legfőképpen a közlekedés érdekelne 2 óra lenne az út. Kérlek segítsetek nekem.A válaszokat előre is köszönöm😊.

2021. dec. 22. 22:00
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Hát először is, nyilván szükséged lesz macskahordozókra.

Aztán jó előre kezdj el keresni olyan kiadó lakást, ahová lehet vinni állatot. És ne lepődj meg, hogy ha amint megtudják, hogy macskával költöznél, egyből több lesz a kaució.

Amúgy meg a cicákat eléggé meg tudja viselni egy ilyen életmód, ha minden hétvégén ide-oda hurcolászod őket. Ha minden hétvégén hazamész a szüleidhez, akkor valószínűleg jobban éreznék magukat állandóan a megszokott helyükön.

2021. dec. 22. 22:21
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
LEGELÖSZÖT szükséged lesz olyan albérletre, ahol SZABAD macskát tartani. A legtöbb helyen nem engedik meg, ha mégis viszed öket, azonnali hatállyal kitehetnek onnan.
2021. dec. 22. 22:33
 3/18 anonim ***** válasza:
96%
Az nem megoldható, hogy a cicák otthon maradnak a szüleiddel? Értem a helyzetedet, nekem is van 2 cicám, és nagyon tudnak hiányozni - de biztos nem tenném ki őket annak, hogy hetente oda-vissza hurcoljam őket. Nem jó nekik. Már a költözés sem. És akkor ott lesznek egy új helyen, az idő nagy részében egyedül, nélküled, hisz suliban leszel. Jobb, ha hétvégénként meglátogatod őket otthon, hidd el.
2021. dec. 22. 22:46
 4/18 A kérdező kommentje:
Gondoltam erre is igen.De amugy az egyik cicám imád ugymond utazni vagyis inkább igy felfedezni uj dolgokat jelenleg 2 cica van csak a szobámban tudom hogy ez rossz de máshogy nem tudtuk megoldani az első cicát azt én szerettem volna a másikat utcáról fogadtam be pár hónapja.Igy lett kettő ha egy lenne nem lenne annyira gondom de igy.Azert a szüleimre se hagyhatom őket meg igy legalább tudnának világot látni tudom furcsa de ők szeretik a környezetváltozást mindig mikor rendezem a szobámat is örömmel fedezik fel mert igy van némi újdonság az életükben.
2021. dec. 22. 23:22
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Tehat ha jol ertem, akkor csak hetvegente akarod tomegkozlekedessel utaztatni a macskakat? Raadasul az alberlet mar meg is van, de gondolom a tulaj nem tud a remek tervedrol.

Bocsi, de ez nagyon szar otlet. Stressznek teszed ki oket, ilyen hidegben meg is fazhatnak, raadasul szerintem ket macskat egy ember nem is nagyon szallithathat vonaton pl bar nem irtad, mivel mesz. A tulaj engedelye is kell hozza, eleg egy “kedves” szomszed, aki jelent neki es maris repulsz, jogosan, ha nem tud rola.

Vagy keresel masik alberletet es viszed a macskakat vagy otthon hagyod oket.

Az, hogy atrendezed a szobadat nem neveznem nagy valtozasnak, tehat ebbol azt levonni, hogy szeretik a “kalandokat” faszsag. Nem, a macskak altalaban nem szeretik az ide-oda rancigalast.

2021. dec. 23. 02:33
 6/18 anonim ***** válasza:
45%
Felesleges oket hazahurcolnod hetvegente, ha penteken mesz, vasarnap jossz, annyit boven elvannak egyedul is. Mi 4-5 napos nyaralasokra szoktunk itthon hagyni egyedul, persze ilyenkor atjon valaki etetni oket, de egy hetvege alatt nem fognak mindent felzabalni, eleg szaraz kaja meg viz kell es kesz.
2021. dec. 23. 03:55
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Találtál már egyáltalán olyan albérletet, ahol engednek két macskát? Mert nagyon szűk az a réteg, aki engedi, és általában jóval drágább is. Plusz hidd el, nem egyszer költöztem már macskával, nagyon meg tudja viselni őket, minél idősebbek, annál inkább. Nekem mindig rá kellett szánnom egy hetet, hogy kicsit aklimatizáljam a macskám, nagyon mérges volt rám és amíg nem tudta, hogy hol vagyunk, halálosan rettegett és nem mozdult mellőlem. Eszembe nem jutna hetente utaztatni, mert full kikészülne...
2021. dec. 23. 06:30
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

1# teljesen jól leírta.( kicsit nézz utána a macskák természetes életének)

A macskának saját területe van, azon nem igen változtat. Az ide-oda környezetváltozás miatt újabb, számodra kellemetlen szokásokat okozhat a macskáknál a stressz miatt. Albérletbe ha megkapar egy mdf ajtót, az számodra 100 ezres ajtócserét vagy bútorcserét jelent azonnal( nem festhető).

2021. dec. 23. 06:47
 9/18 A kérdező kommentje:
Nem nem jól értetted kedves válaszoló nem csempészném be a macskákat ezt hol láttad írva?Ezek mind csak tervek még albérlet sincs és mint ahogy írtam is már "hamarosan".Amúgy örülök hogy mind jobban ismeritek a cicáim nincs két egyforma természetű macska. Amúgy sokkal jobban kikészülnének ha nem látnának egy teljes hétig ott hagyni meg nem lehet őket kajával mert mindent azonnal megesznek főleg a kicsi,valamint nem olyan régen a száraztáppal való etetés miatt majdnem elvesztettem az egyiket szóval köszönöm de ebből többet nem kérek.Köszönöm azoknak akik tényleg a helyemben átérezve és gondolkodva válaszoltak.
2021. dec. 23. 07:19
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

Akkor keress olyan alberletet, ahova viheted oket. Ha jol ertem, mas valasztasod egyebkent sincs, mert otthon nem hagyhatod oket, tehat nem is ertem hogy merult fel az,hogy csak hetvegente viszed el oket.

Mi az, hogy a tap miatt veszitetted el az egyiket majdnem? Ez erdekes, kifejtened? Az en cicam csak jo minosegu tapot eszik mar 7 eve, ilyenrol meg nem hallottam :(

2021. dec. 23. 09:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!