Lakótársaim fáznak 23 fokot akarnak. Allandoan kopognak h jajj nézzük meg a 23 fokot mert ők fáznak am semmit n3msuólnak hozzám. Mi a bajnak fáznak ennyire? hát 23 fokban dög meleg lesz
10: A hősugárzó önmagában 400 Ft/nap 10 óra mellett.
Az havi 12 000 Ft csak a hősugárzó havonta.
4 hónapra vetítve 48 000 Ft, azt hozzá kell adni a 60 000-hez.
#1, Na ezzel nem ertek teljesen egyet.
A legtobb ember 20-22 fokban ül otthon. De lényegtelen.
Legyen 23 fok. De akkor a fázós fizessen többet, semmiképp sem elvarhato hogy a kérdező az utcát fűtse a sajat pénzéből, vagy szenvedjen a melegben, ami pont olyan rossz mint a fázosnak a hideg.
Sajnos ebben sosem lesz megegyezés ha másak az igények.
Hiszen pont ahogy a kérdező nem akarja hogy meleg legyen a másik nem akar fázni.
Én például elvagyok nyitott ablak mellett, egyszerűen kell nekem a jó, friss levegő. Kollégiumban is vita volt mindig, hogy 4-en voltunk egy kis lyukban az ablak mellett alvók feltolták a fűtést mert fáztak, szellőztetni tilos volt, én meg pusztultam meg.
Komolyan annyira nehéz egyeseknek felfogni, hogy másnak más a hőérzete?
Én rendesen megfagyok 24 fok alatt (keringési nehézségek tudom...), attól mert más komfortos 21 fokban, miért nem lehet megérteni, hogy nem mindenki az.
Egyébként meg többség dönt. Ezért mert neked elég ez, a többiek nem fázhatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!