Mennyire általános, hogy ősszel/télen fűtés nélkül is meleg van a lakásban?
Nyár elején költöztünk 2. emeleti panelba. Egy pokol volt a nyár, mert klímát nem lehet beszereltetni, csak azokhoz a lakásokhoz, ahol van erkély, itt pont nincs.
Alig vártam a hűvösebb időt. Nem fűtűnk mégis meleg van, mert a felfelé menő csövek langyosak. Most is azt csinálom, mint nyáron, hogy ha ide süt a nap, akkor lehúzom a redőnyöket, szinte egész nap nyitva vannak az ablakok és mégis meleg van. Éjszaka nem lehet aludni. Már kétszer nyitva hagytam éjjelre is az ablakokat, de mindkétszer másnapra olyan beteg lettem 2 hétig, hogy azt hittem meghalok.
Ez mennyire általános, hogy ennyire melegek a panelok hűvös időben is?
Aki ezt kitalálta, az jól kicseszett a lakótársaival. Baravó..
Ez tarthatatlan, újra kell tárgyalni, mert egyre melegebb lesz, klíma nélkül nemigazán lehet kényelmesen élni.
A mobil klíma szart sem ér ebben az esetben.
Az önkormányzat szabályozza itt is, úgy tudom.
Ha nálunk a másodikon ilyen meleg van, el nem tudom képzelni milyen lehet többieknél, akik felettünk laknak, meg miért fűtenek ennyire.
"Az önkormányzat is szabályozza sok helyen. Utcakép miatt"
Ez így van, csak tudnám, ki találta ki ezt a baromságot, hogy egy eleve ocsmány panel utcaképet rontana a légkondi...
Akkor szellőztess, amikor nem vagy otthon, kereszthuzat legyen olyankor.
És ház a fűtést zárd el!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!