Mekkora kárt okoztam az albérletben?
Nem tudom, hogy ilyen volt -e, most vettem észre, és szerintem én okozhattam.
Van egy szék, amin ülni szoktam (nem gurulós) és szétkarcolta a parkettát, nem olyan vészes, de látszik azért, több kisebb karc, csak egy helyen.
Illetve mennyire gáz, mennyire vészes kár ez?
Kép: [link]
Hogy lehetne ezeket eltüntetni? Áttöröltem vízzel, akkor egyáltalán nem látszódtak, most megszáradt, megint látszódik.
Köszönöm.
Én is azt javaslom, hogy vegyél a szék alá alátétet, különben tovább fog romlani a helyzet. Az pedig, hogy előtted keletkezett-e nem releváns, hisz ha a tulaj eddig nem vette észre, úgyis rád fogja verni, mivel nem tudod bizonyítani, hogy nem te okoztad. Ezt én semmiképp nem várnám meg, mindenképp megoldanám magam OBI-ban kapható parkettajavító viasszal, mert ahogy már írták, ha a tulaj javíttatja nem csak párezer Ft lesz.
(Az előző albérletben laminált padló volt, költözéskor ahogy hordtuk ki a bútorokat, sajnos keletkezett sajta néhány karc, két helyen pedig kis foltban lepattant a felső színes része. OBI-ba nem volt időm elrohanni, így két hasonló színű körömlakkal javítottam. Azt nem tudom mennyire végleges, de laikusként ránézésre nem volt látható az átadáskor.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!