Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Honnan tudhatom meg, hogy a...

Honnan tudhatom meg, hogy a főbérlő fizet adót az albérlet után?

Figyelt kérdés
Albérletben lakom és az a gyanúm, hogy a főbérlő nem fizet adót az albérlet után. Azt hallottam, hogy a tulajok csak kevesebb mint fele fizet adót a kiadott lakása után. Ez valóban így van? Válaszotokat előre is köszönöm szépen.

2021. nov. 29. 07:58
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
33%

"nem pedig, hogy vizsgáztatsz."

Épp fordítva, nem téged, hanem a magam tudását vizsgáztatom veled.

2021. nov. 29. 18:19
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

Talán ha nem írtad volna ezt a mondatot, hogy "Mégsem ismered ezt a területet? Hoppá!" akkor be is venném az utolsó válaszaidat, de így sajnos nem megy.

További szép estét!

2021. nov. 29. 18:30
 23/25 anonim ***** válasza:
33%

22:

Te kezdtél el engem nyilvánosan adócsalással meggyanúsítani és alázni, nem én téged, ezért nem nekem kéne exkuzálni magamat, hogy erre így reagáltam.

2021. nov. 29. 18:51
 24/25 anonim ***** válasza:
76%

23!

Nem én vagyok a 22-es, de te nem vagy 100-as, vagy valami szer hatása alatt állsz, esetleg csak simán trollkodsz! Tényleg az ész megáll, hogy mit művelsz már itt. Hol lettél TE adócsalással megvádolva, vagy alázva? Kezeltesd a kényszerképzeteid, lehet azt is leírhatnád az adódból!:D

2021. nov. 29. 19:05
 25/25 anonim ***** válasza:
75%

Kérdező, annyi közöd van a tulaj adózásához, mint neki a te NAV-os dolgaidhoz.

Neked arra kell figyelned, hogy korrekt és legális szerződést kössetek a bérlésről. A többihez semmi közöd.

2021. nov. 30. 22:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!