Kicsit leszedtem a festéket az albérletben, ilyenkor mi van?
Szóval az történt, hogy egy meghibásodott mozgásérzékelőt próbáltam leragasztózni mert folyamatosan kattogott, de a ragasztó leszedte a festéket a plafonról. Nem durván, de azért látszik, nagyjából egy kis kutya mancsnyi felületről van szó (és az alakja is olyan).
Ilyenkor mi a teendő? Arra gondoltam, hogy veszek 1 vagy 2 vödör festéket a következő festésnél kompenzációnak, de a lakótársam azt mondta hogy az egész festést fizetnem kell majd, ez igaz lehet? Mit tudok ilyenkor mondani a főbérlőnek?
Hosszútávú lakó vagyok, és minimum 1 évig még itt is leszek.
A plafon általában fehér, azt a legkönnyebb javítani.
Nem kell ehhez vödör festék, bemész az első festékes boltba és kérsz a legkisebb kiszerelésből, aztán lekened a pacnit. Nekem (saját lakás) még a 1 kg-s modellgipszes víz is segített javításnál, mert más nem volt itthon.
Jó az ötleted, én elfogadnám.
De az is megoldás, hogy leveszünk egy kicsit a kaucióból és feltöltöd a kauciót azzal az összeggel, ami erre kell, és amiben megállapodunk.
De ezt nyilván akkor fogjátok tudni megbeszélni, amikor találkoztok.
Gletteled,szadas utan becsiszolod. Letorlod a port es befested.
Igen ,4 meter magasban. Igen ,kellemetlen felfele tartani a kezed. Igen leszedulhetsz.
Lehet,hogy nem lesz szep es ujra kell csiszolnod.
Takarj le mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!