Hétfő óta lakok albérletbe 1 m3 vizet használtam el eddig.Az sok 4 nap alatt?
Figyelt kérdés
2021. szept. 9. 20:42
1/9 anonim válasza:
Eléggé! Ha azt nézzük, hogy én egyedül 2 hónap alatt használok 6 m3-t. Biztos jól olvastad le az órát? Esteleg pont határon volt korábban és most fordult csak egy egész köbmétert.
2/9 anonim válasza:
Én átlag 2-2 köbméter hideg és melegvizet használok el egy hónapban. És hát szeretek fél órákat a zuhany alatt állni...
3/9 A kérdező kommentje:
ÉDV-nél vagyok
2021. szept. 10. 04:47
4/9 anonim válasza:
#3 Mindegy melyik szolgáltató, csak a mérőleolvasás miatt tettem a linket, mert volt itt olyan aki hibásan olvasta le.
5/9 anonim válasza:
Szerintem is rosszul nézed az órát! A pörgő (piros) számok csak töredékek.
6/9 anonim válasza:
Nálam havi 3 köbméter megy el, de ketten használjuk a vizet. Ez rengeteg.
7/9 A kérdező kommentje:
Gondolom akkor most állt át a számláló ugyanis egész számot írtunk a szerződésbe
2021. szept. 10. 12:09
8/9 anonim válasza:
Nálunk is havi 3 köbméter fogy, 2 főre. Remélem csak félreolvastad, mert különben nagyon drága lesz.
9/9 anonim válasza:
Mi havonta 20 köbmétert használunk el ketten + egy gyerek, mondjuk sokat is fürdünk, meg mosogatunk. 1 köbméter 4 nap alatt semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!