Melyik kerületben érdemes hosszú távon lakást venni és kiadni befektetési céllal?
" Ami már most is 130-150 körül mozog egy kétszobás lakásra."
Nem.
Ez az ár még a pándémia előtt is kevesebb volt még a belváros legjobb lakásaiban is, mint mait írsz.
Mi az idén 120-ért is 2 hónapig hirdettük az Astoriánál és végül 100-ért ment el. Prémiumlakás kategória.
11: elég nagy tévedésben vagy, és rossz az üzleti érzéked. Vagy csak a lakás sz*r amit hirdettél és csak te hiszed, hogy prémiumlakás. Amúgy általában minden bérbeadó ezt hiszi a koszos patkánylyukáról is.
Normális lakást én 110-ért adtam ki Gödöllőn az egyetem mellett közvetlen a pandémia után. Nem luxuslakás, de egy felújított panel. Ha agglomerációban ennyi, akkor Budapesten alsó hangon 130, külkerületeket leszámítva talán.
13: Nem tudom, mekkora lakásról van szó, mert négyzetméterár van alsó hangon. Tehát így darab-darab nem érdemes beszélni róla.
A nyáron (július) mindenki 100 alatt keresett lakást Budapesten, és bizony találtak is. Szóval kénytelen voltam levinni az árat - cserébe egy heti 4 napot ott lakó könyvmoly, tüchtig bérlőért -, ha nem akartam még 2 hónapig hirdetni, mikorra elfogynak az olcsóbb lakások.
Tisztában vagyok vele, hogy az agglomeráció drágább most Budapest belvárosnál.
Az pedig ténykérdés, hogy egy belvárosi, liftes, utcai, déli fekvésű, magasemeleti, modern stílusban felújított lakás feljebb van az árskálán, mind egy lift nélküli udvari, sötét, teszemazt földszinti, külvárosi, felújítandó, lakber. tárgyak nélküli, nem hiszem, hogy ez szubjektív megítélés kérdése.
"Ha agglomerációban ennyi, akkor Budapesten alsó hangon 130, külkerületeket leszámítva talán."
Akkor légy szíves, nézd meg a grafikont még egyszer, figyelmesebben!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!