Melyik a legbiztonságosabb környék egy egyedül Budapestre költöző lány számára?
7: "Tenyleg nem láttad a különbséget az egyes környékek között?"
Gusztusbeli különbségeknek nincs köze a közbiztonsághoz.
Nincs olyan hely, ahol ne lehetne éjszaka biztonségosan egyedül sétálnia egy nőnek.
Én is az vagyok, 8 éves korom óta egyedül sétálok mindenhol sötétben is, nyáron éjfél-két óra között is.
10: Esetleg főiskolai szint nincs ezen a szakon?
Vagy egy másik, ahova elfogadnák ezeket a tárgyakat?
Elsős vagy és 3 hét után eldöntötted, hogy nem tetszik?...
Akkor például nem lehet korltálanul ingyen nyelveket tanulni ott? Arra is érdemes felhasználni az egyetemet.
Megcsinálod 1-2-3-4 félévig a kötelező minimumot, és mellette nyelvek, doszt.:) Van, ahol csak 2 kredit kell félévente és csak a 4. félévkor van szűrés, hogy akinek nincs meg 60 kredit, azt kirúgják. Azalatt 2 nyelvet is meg lehet tanulni társalgási szinten.
Sajnos nálunk nem lehet nyelveket tanulni😅 egészségügyi szakra járok
Egyébként angolul C1 szinten vagyok németül meg alap szinten kb. De persze szívesen tanulnék még más nyelveket, de erre itt nincs lehetőség. Egyetlen “idegen” nyelv ezen az egyetemen a latin, de az is inkább ilyen orvosi szintű
Nem igazán😅 rájöttem hogy az egészségügy nem nekem való.
De nagyon tisztelem azokat akik ebben a szakmában dolgoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!