Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Melyik a legbiztonságosabb...

Melyik a legbiztonságosabb környék egy egyedül Budapestre költöző lány számára?

Figyelt kérdés
Egy éven belül szeretnék Budapestre költözni. Melyik az a környék ahol biztonságban érezhetném magamat akár este is. Egy olyan helyet keresek, ahol megfizethető albérletet találhatok, mivel teljesen anyagilag függetlenül fenn kell tudnom tartani magam, mivel senkim nincs aki támogatna. 20/L

2021. okt. 20. 12:48
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
88%

7: "Tenyleg nem láttad a különbséget az egyes környékek között?"

Gusztusbeli különbségeknek nincs köze a közbiztonsághoz.

Nincs olyan hely, ahol ne lehetne éjszaka biztonségosan egyedül sétálnia egy nőnek.

Én is az vagyok, 8 éves korom óta egyedül sétálok mindenhol sötétben is, nyáron éjfél-két óra között is.

2021. okt. 20. 16:47
 12/26 anonim ***** válasza:
83%

10: Esetleg főiskolai szint nincs ezen a szakon?

Vagy egy másik, ahova elfogadnák ezeket a tárgyakat?

Elsős vagy és 3 hét után eldöntötted, hogy nem tetszik?...

Akkor például nem lehet korltálanul ingyen nyelveket tanulni ott? Arra is érdemes felhasználni az egyetemet.

Megcsinálod 1-2-3-4 félévig a kötelező minimumot, és mellette nyelvek, doszt.:) Van, ahol csak 2 kredit kell félévente és csak a 4. félévkor van szűrés, hogy akinek nincs meg 60 kredit, azt kirúgják. Azalatt 2 nyelvet is meg lehet tanulni társalgási szinten.

2021. okt. 20. 16:51
 13/26 A kérdező kommentje:

Sajnos nálunk nem lehet nyelveket tanulni😅 egészségügyi szakra járok

Egyébként angolul C1 szinten vagyok németül meg alap szinten kb. De persze szívesen tanulnék még más nyelveket, de erre itt nincs lehetőség. Egyetlen “idegen” nyelv ezen az egyetemen a latin, de az is inkább ilyen orvosi szintű

2021. okt. 20. 16:57
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
Akkora a nővérhiány az orvosi rendelőkben meg a kórházakban, hogy hihetetlen. Ez nem opció?
2021. okt. 20. 17:05
 15/26 A kérdező kommentje:

Nem igazán😅 rájöttem hogy az egészségügy nem nekem való.

De nagyon tisztelem azokat akik ebben a szakmában dolgoznak.

2021. okt. 20. 17:07
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
SSC-t keress ne kávézót. Mellette pedig érdemes lehet beiratkozni valami egyszerűbb szakra, főleg pénzügy irányban, akár levelezőn, de sok egyetem van, amire nem igazán kell bejárni az első év után.
2021. okt. 20. 18:20
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
Elso vagyok. Azt hittem kevesebbet szánsz ra. Ennyi pénzért meg a gazdag kornyekeken is van lehetőség
2021. okt. 20. 19:39
 18/26 A kérdező kommentje:
Ha van olcsóbb akkor annak nagyon örülnék😊 csak azért írtam ennyit mert nézegettem már de 120-ért volt a legolcsóbb amit kihozott. Természetesen ha nem muszáj akkor én sem adnék ki ennyi pénzt albérletre
2021. okt. 20. 19:49
 19/26 anonim ***** válasza:
90%
Haverom 120-ért a Gellért hegy alsó utcájában bérel lakást.
2021. okt. 20. 20:06
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
Budapesten bármelyik kerületbe költözhet egyedül fiatal nő, mert mindenütt vannak jobb és rosszabb környékek. Ahol jellemzően sok a kocsma, a leromlott állapotú ház, ott valószínűleg a lakóközösség sem a legkifinomultabb, de ahol normális lakóházak vannak, normális autókkal a nyílt utcán, a környéken rendezett kertek/parkok, ott tényleg végig lehet sétálni bármikor. Csak ezért nem sok értelme van gazdag környékre költözni, és kivenni egy közepes vagy rosszabb állapotú lakást.
2021. okt. 22. 15:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!