Budapesten melyik a legbiztonságosabb és legszebb kerület?
Vidéki, fiatal házaspár szeretne felköltözni egy 3 éves kisgyerekkel a fővárosba.
Mivel nincsenek rokonaim arrafelé, így nem nagyon tudok döntést hozni.
Szeretnénk ott vásárolni egy kisebb felújított családi házat.
Olyan környéket szeretnék választani ami biztonságos, mivel nagyon féltjük a kisfiunkat..
De ugyanakkor ilyen modern, környékre gondoltunk, ahol azért vannak boltok, kávézók vagy éttermek.
Fő a biztonság, hallottam hogy a nyolcadik,a hatodik és a kilencedik elég veszélyes..
A válaszokat köszönöm előre is,..
Ui. azért ne legyen annyira messze a belvárotól ez a környék, de ne is olyan közel
:)
Aranyos vagy hogy ezt leirtad, de a lenyeget kihagytad: mennyi penzetek van minderre? Csaladi hazat irsz, szoval gondolom kertes haz kell.
Kicsit definialhatnad a "kozel" es "tavol" kifejezeseket is, kinek mi, ugye. Autoval 15-20 perc a belvaros, az mar messze van?
A hatodik kerulettel semmi baj, de egy darab kert nincs az egeszben.
Mindenkeppen Budan nezelodnek, masodik, illetve tizenkettedik keruletekben elso korben. Itt nagy a nyugalom.
Autóval 15-20 perc az még beleférne.
Max 15 millió.
Hát igen, én olyanokat halottam hogy a budai kerületek és a délebbi 17-18 kerületek a biztonságosak.
:)
Csillagfeny, 15 millioert elfogadhato meretu es allapotu lakast sem kapsz Budan, nem hogy felujitott csaladi hazat:) Az ures telkek kezdodnek ennyinel...
Egy olyan lakopark ahova a lakokon kivul nem engednek be mast az meg nyilvan biztonsagos barhol, de szerintem a kerdes nem erre vonatkozott.
Menj fel az ingatlan.com-ra, es nezd meg hogy 15 millioert mit kapsz, es hol.
Értem.
De melyek azok a kerületek amelyek veszélyesek, és
melyek azok amelyikben nincs lehetőség zöld környezetre?
Ezeket légyszives soroljátok fel.
Még annyit hozzátennék, hogy a 15-20 perc autóval nagyon relatív fogalom. Nekem 4 kilométer volt, hogy háromnegyed óráig tartott (araszoló sorok, lezárt vasúti átjáró), vasárnap késő este pedig ennyi idő alatt át lehet szelni az egész fővárost.
Ha reggeli csúcsforgalomban 15-20 perc alatt kell a belváros, akkor csak annak szélén lehet nézelődni.
Nincs "veszélyes kerület" - sok kerületnek vannak kerülendő részei. A legtöbb ilyen a 8., 7., 21. (Csepel), 10., 15. kerületben van.
Nagyon sok segítséget nyújt a bűnügyi térkép, érdemes rajta nézelődni (akár különböző bűncselekményekre szűrve is, pl. személy elleni erőszak, autólopás, betörés):
Akkor szerinted melyik lenne a legideálisabb választás számunkra? :)
A közelség a belvároshoz nem a legfontosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!