Legbiztonságosabb területei Magyarországnak és Európának merre találhatóak?
Figyelt kérdés
EU-n kívüli bevándorló, és a helyi lakosságot állandó félelemben tartó bűnöző kisebbségtől teljesen mentesek.2016. jan. 14. 19:12
1/15 anonim válasza:
Egy jó kis tanya a semmi közepén.
2/15 A kérdező kommentje:
Sajnos pont a debreceni és kecskeméti tanyavilágot tartják félelelmben leginkább... :( Bár most túlságosan finoman fogalmaztam.
2016. jan. 14. 19:15
3/15 anonim válasza:
A jó környék definíciója pontosan az, hogy minimum középosztálybeli fehérek lakják.Sehol egy kisebbség, törölközőfejű vagy hasonló.
Magyarországon is vannak ilyen környékek, például Sopron és környéke.
Vagy, Budapest agglomerációjában is találhatóak ilyenek.
4/15 A kérdező kommentje:
Igen hármas, "sehol egy kisebbség, törölközőfejű vagy hasonló", én is ezt mondom.
2016. jan. 14. 19:20
5/15 A kérdező kommentje:
Észak-kelet Magyarországon ismertek ilyen környékeket/falvakat, ahol nyugodtan fellélegezhetünk? Tisza mentén például?
2016. jan. 14. 19:22
6/15 anonim válasza:
Nem tanya világot mondtam, hanem egy tanyát. Kilométeres körzetben nem található más ember.
7/15 anonim válasza:
Északkelet-Magyarországon nincs ilyen terület sehol...
8/15 anonim válasza:
Gyere Vas megyébe, Szentgotthárd-Körmend városokba. Itt van az Opel, és könnyú is Ausztriában munkát vállalni.
9/15 A kérdező kommentje:
ÉK Mo. ugyanúgy "elveszett", mint Kelet-Felvidék??? Ha így van, ez szomorú... :(
2016. jan. 14. 20:08
10/15 A kérdező kommentje:
Skócia vagy Dél-Tirol?
Illetve ha már az olasz csizmát írtam, akkor délen, Calabria/Basilicata?
Ott még van remény EU-n kívüli bevándolró és "olyan" kisebbség mentességre?
2016. jan. 14. 20:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!