Miért csak Magyarországnak kell tartania a Schengeni egyezményt, Németországnak és a többi országnak nem? Nem engedik be a menekülteket, nem tartják magukat ahhoz, nekünk miért kell beengedni akkor?
Figyelt kérdés
2015. szept. 8. 14:00
2/8 anonim válasza:
Amúgy tisztában vagy vele mi az a Schengeni egyezmény vagy csak hallottad a tévében?
3/8 Duenna válasza:
Mert Magyarországot meg akarják semmisíteni.
4/8 anonim válasza:
Mi vagyunk a "szélen", mi szívunk. Ők nem érzik át a mi helyzetünket.
Én nem értem, hogy miért nincs egy EU-s határvédő csapat és miért nem küldik ide őket segíteni.
5/8 anonim válasza:
"Én nem értem, hogy miért nincs egy EU-s határvédő csapat és miért nem küldik ide őket segíteni"
Én meg azt nem értem hogy Magyarországnak miért nincs határőrsége.
Van pár határrendész aki ül a VW Transitban és nézi hőkamerával a határt. Ez a magyar határvédelem.
6/8 anonim válasza:
"Én meg azt nem értem hogy Magyarországnak miért nincs határőrsége."
Pár éve összevonták a rendőrséggel, így több pénzt kapnak a haverok.
7/8 anonim válasza:
"Én meg azt nem értem hogy Magyarországnak miért nincs határőrsége."
Mert azt gondolták, hogy már nem lesz rá szükség olyan mértékben, mint EU és Schengen előtt? Hát tévedtek :)
8/8 anonim válasza:
Mert mi magyarok vagyunk. A nagyhatalmakra soha sem vonatkoztak azok a jogszabályok, amit a kicsiktől megkövetelnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!