Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Érdemes egyedül élni?

Érdemes egyedül élni?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretném megtapasztalni milyen egyedül élni, mert eddig mindig másokhoz alkalmazkodtam és közösködtem. Érdemes felköltözni pestre már most a télen egy garzonba akár, hogy ezt megtapasztaljam? Ottani fizuból ki tudnék jönni?

Szeptembertől pedig tanulni járnék, így mindenképp fontos változás volna.

21/L

2021. okt. 3. 00:20
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
74%
Gyanítom, csak rá akartam világítani a sorrendre és az információhiányra :)
2021. okt. 3. 18:59
 12/18 anonim ***** válasza:
96%

Mi az, hogy "ottani fizu"?

Nincs kollektív "Pesti fizu" meg "Vidéki fizu".

2021. okt. 3. 19:02
 13/18 anonim ***** válasza:
89%

Amúgy jelen esetben azt mondom nem érdemes.

Felköltözni, próbálkozni persze lehet. De első körben nézz olcsó szobát. Mellette keress munkát aztán meglátod mennyire tudsz kijönni, félretenni.

2021. okt. 3. 19:05
 14/18 anonim ***** válasza:
70%
7: A kulcsszavakat véletlenül szavazásba írta.
2021. okt. 3. 21:42
 15/18 anonim ***** válasza:
98%
Egyedül élni Pesten luxus. Komolyan mondom. Egy tök átlagos lakás bérleti díja 120-150 ezer plusz rezsi. Milyen munkát gondoltál ki magadnak 21 évesen (tanulás mellett!), hogy ezen felül még keress annyit, hogy tudj enni? Ez nem úgy megy, hogy felmész Pestre és 300+ nettót kapsz.
2021. okt. 4. 08:36
 16/18 anonim ***** válasza:
96%

Nekem úgy tűnik, hogy a Kérdező tájékozottság és az élettapasztalatok terén megrekedt egy 7 éves szintjén. Valami okból (talán mentális betegség, túlféltés?) eddig burokban élt, jó eséllyel 21 évesen egy percet nem dolgozott, nem járt kollektívába, ahol ragadt volna rá valami a realításokból.

Így aztán nehéz lesz, mondhatni, hogy lehetetlen az önálló élet.

2021. okt. 4. 09:49
 17/18 anonim ***** válasza:
98%
21 évesen, komolyabb szakma nélkül nem fog menni. A külvárosban is 100 ezernél kezdődik egy kulturáltabb garzon, berendezve inkább 120. Enned is kell, közlekedned is kell, a rezsi, az orvos, a gyógyszer szintén pénzbe kerül. 250 ezer forintos fizetés alatt elég reménytelen. És akkor feltételezem, hogy nem dohányzol, nem bulizol, mert az bizony komoly kiadás. Lesz ennyi nettód?
2021. okt. 4. 17:24
 18/18 anonim ***** válasza:
41%
Ha anyagilag nem gond akkor erdemes. En csak szulokkel es a parommal laktam, egyedul soha de idegenekkel biztos nem laknek egy fedel alatt. Most keresek annyit hogy ha egyedulallo lennek akkor is megelnek egymagam.
2021. okt. 6. 01:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!