Mikor érdemes elköltözni a szülök melöl faluhejről más városba és önállóan élni egyedül ?
Adott a lehetőség hogy elköltözzek a szüleimtől és önállóan próbáljak meg egy új életet élni. Ezzel annyi a baj hogy teljesen egyedül vagyok , nincs barátnőm se.22 éves vagyok és nem tudom eldönteni .
Ti mit lépnétek a helyembe ?
Ki mikortól kezdett önnálósodni?
Nem kell bedőlni ezeknek az "elvárásoknak".
Minek mennél el hazulról, ha nincsen rá nyomós okod??!
Idegen helyre, idegen emberek közé, albérletbe és egyedül nyomorogni??
Gondold át.
19 voltam amikor elköltöztem. Akkor még barátnőmmel de most már egyedül.
Én a helyedben ha már nem tanulsz lépnék mindenképp.
Szeretnék egy munkahelyet meg egy albérlet a meló közelében. Akár szobát is berelhetsz ha nagyon drága a környéken, én is másokkal együtt bérlek egy házat.
A legfontosabbat nem irtad. Van-e otthon munkád?
Ha 22 évesen dolgozol és otthon laksz, nincsenek problemak a szüleiddel akkor nem erdemes sehova menni.
Viszont ha nincs munkád akkor menj dolgozni mashova 22 évesen ne ülj otthon munka nélkül.
Egy kicsi faluban élek ahol nincs munka lehetőség. Válalkozó vagyok és egy városban jobban feltalálnám magam . Mellesleg esélyem sincs párt találnom és ezért a pár ok miatt szeretnék költözni.
Viszont nagyon bizonytalan vagyok egyedül egy idegen helyre elköltözni egyedül. Se barát se barátnő se senki !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!